Beyin Meyın MS3 Gereksiz Maliyet Gereksiz Fuzuli İşler, Ayardı Kıldı Tüydü Sırf Dert. 200 TL Sıfır Distribitor, 200 TL GSX-R 1000 Karbürator, 50 TL 305 Benzin Otomatigi, Manifoldun Araya 1 Flanş, Ver Yansın Hic Gerek Yok O Tip Olaylara. Rolanti İp Olur Sabah Tek Marş Calısır. Forumda Herkez Sagdan Soldan Duyup Duyup Konusuyor Sırf Bayt Kalabalıgı, Yapıpta Cok Güzel Sonuclar Alan Görmedım, Varsa Video Koyarlarsa Görmüşte Oluruz. Ama Herkez Mihendis Olmus AFR Mafere Alt Devir Üst Devir Şaşırmış Millet, EW10J4 Motor 205`e Cuk Diye Olmuyor, Üst Ve Alt Kulak Oluyor Ama, Şanzuman Tarafı Denk Gelmıyor Kulagı 3 Cm Kadar Geri Almak Gerekiyor, Fransada İngilterede EW10J4 Yapanlar Var Kulagı Geri Almadan Ama Tam Olarak Nasıl Yapıyolar, Ne Gibi Bir Aparat Kullanıyolar Daha Çözemedim :) Ufak Bir Bike Carb Videosu Ekliyorum, Sizin İcinde Bir Fikir Olur Rolanti İçin :)
205 gti on carbs - YouTube
Daha Oncede Verılmıs İzlenmıs Olabilir, Burda`da Bir EW10J4 Swap Videosu Var. MI16`mıs Falanmış Filanmış Hikaye Artık, MI16`lar Çoktan Öldü Pilavlarını Yiyenler Bile Öldü :)
CJ&V 0-200 en 205 s16 EW10J4 - YouTube