f/e/h zaten varmış aracınızda bunun yanına bir d16 emme (al tak kolay iş;) safc ve wideband le ayar ile 4 rahat biter 5 dede hızlanır;) emmenin sesini duyunca niye daha önce yapmadım diyeceksiniz;)
Printable View
f/e/h zaten varmış aracınızda bunun yanına bir d16 emme (al tak kolay iş;) safc ve wideband le ayar ile 4 rahat biter 5 dede hızlanır;) emmenin sesini duyunca niye daha önce yapmadım diyeceksiniz;)
harness lazım yoksa soketler karşılamıyor, birde eprom yuvası hazır beyin varsa iş yazılıma kalıyor...senin eski ej9 dan en büyük avantajın bu tesisat biliyorsun...
ne istediginiz öncelikli ben en bastan yaptım ılk once emme taktım skunk2 olmadı vti kelebek taktım
afc neo ile ayarladım olmadı .. yetmedı bana sonra headers aldım yetmedı :D sonra sohc yaptım arabayı hala yetmıyo sımdı fınal sıparıs verdım yıne yetmıcek egzantırık olcak yıne yetmıcek ınsanoglu hep fazlasını ıstıyor
emmeyi takmadan gaz kelebegi ile birlikte port polish yaptirin ;)
onun zevkını yasamakta ayrı bı zevk n/a iyidir
crx si headers yerine 4 2 1 no name headers 300 350 gibi fiyatklara sıfırı mevcut
d16y4 ies emme manifoldu + cai + istege gore port polish
51mm düz boru + headersden 1 karıs sonra orta susturucu sona otto tarzı bi son susturucu
bide safc alıp guzel bı afr ayarı
yeterli ama gereksiz uzun vitesler için final drive da olabilir :)
final drive hariç bunları yapan Jeandan-R a sorabılırsın nasıl oldugunu :)
yanlış anlamayın emeğe saygım sonsuz aracınız 65bin kmdeymıs bıraz daha bınıp yerınızde olsam satıp vti alırdım tabı bu kendı fikrim size projenizde başarılar
mevcut olarak;
-SAFC
-Wideband
-Filtre kiti (kendisi satılıklarda sizde biliyorsunuz :D )
-4-2-1 Headers
-51 egzoz
-free flow son
-iridium buji ve kablo var
önümüzdeki ay başında d15b3 emmesi takılırken valf ayarı yapılacak değişimleri yazarım :)
elimden geldiğince yardımcı olmak isterim size eğer ihtiyacınız olursa
iridyum buji demisken hondalara oem disinda buji takinca sorun cikariyo diye duymustum sizde herhangi bir sikinti oldumu simdiye kadar acaba?
Bende p28 - 4.40 final taktik araç cok rahatladi