Araç stock 115 hp,belki herkes onla uğraşma ecotec verimsiz güç alamassın diyenler olcak,olsun.aracı sat harici önerilerinizi bekliyorum,maliyetin önemli olmadığını varsayalım,atmosferik neler yapılabilir?
Araç stock 115 hp,belki herkes onla uğraşma ecotec verimsiz güç alamassın diyenler olcak,olsun.aracı sat harici önerilerinizi bekliyorum,maliyetin önemli olmadığını varsayalım,atmosferik neler yapılabilir?
en güzel uygulama Opellerde, mantzel veya dblias oluyor.
-emme manifoldu değişimi,
-kutu içi güzel bir filtre koyarsın veya yaparsın...
-1.6 olduğu için 51mm düz boru çektirirsin
-araç manifold değişimi olacağından dolayı fakire düşmesin diye; yazılım veya chip yaptırırsın.
-bu kadar ekstra gücü yerli yerince dengeli olsun diyerekten de, yürüyen aksamı güçlendirirsin olur biterfren,amortisör sistemi gibi...
selamlar.. Güzel bi cai, emme(yukarda yazılmış), yazılım, 51 düz boru sona güzel bi son bu speclerde aracınız biraz daha zevkli hale gelir..![]()
Bu yazdıgınız şeylerin hepsini 2004 Astra H ıma yapmıştım durumu özetlemek gerekirse yakın bir arkadaşımın yazılım uygulanmış cai takılmış ve egzantrikleri değiştirilmiş olan 51mm egzozlu A3 1.6 2003 model aracı ile kafa kafaya gidiyorduk. üzgünüm ama harcadığın paraya ve zamana değmiyor bana kalırsa dokunma bile o ara. gerçekten çıtırdan spor görünümlü tam bir aile aracı. onda yaşadığım konforu ve rahatlığı bir çok araçta bulamadım. allah kaza bela vermesin
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
amin abi. chip-filtre-egzoz-dereceli-headers ile 150 leri yakalarmıyız yada 150 lere hiç çıkaramazmıyız?yok çok para gider deymez diosanız bi turbo ufaktan yapayım![]()
corsa opc nin veya astra gtc 1.6 turbonun tesisatını turbosunu manifoldunu swap yapabilirsin onun dışında atymosferik uğraşılacak bir durumnu yok motorun ...
easytronic olduğu için turbo yapmanda mantıklı mı onu da bilemiyorum
bi an bende düşündüm turboyu.bakalım zaman artık neyi gösterirseztn şu an kış araçsız kalamamda.baktım olmuyo atmosferik istediğim gibi,turboda yatmazsa kafama eğer k20 olabiliyosa k20 koyar gezerim
k20 motor,şanzıman vs biyer 7000 veya 8000 bin e yapıyodu.2 sene önce bi abimde cıvıc si vardı.o araştırıyodu nasip olmadı k20 takmak,ordan biliyorum.
Ufakdan uflesen bence en mantiklisi olur yoksa o motordan bi araba parasida harcasan turbodan aldign gucu alamicaksn![]()
Aynı model araçtan yakın arkadaşımda var...Ne yaparsan yap easytronic olduğu sürece o araçtan keyif alamazsın bence...![]()
2 tane kazası var,biri pederin diğeride benim.peder kaza yaptığında 15 milyar hasar çıkmıştı kaskoda,bende 2.700şimdi satılsa ucuza gitcek bende elimdekini kullanıyım diyorum.araba alcak olursam zaten iyi bişeyler istiyorum,aynı aracın 1.6 veya 2.0 turbosu olsun istemiyorum
kısaca ucuza gideceğini gitmesin, olanla bişeyler yapayım istiyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)