ne sacmaliyosun ? ne saldirmasi kim kime saldiriyor ?
Printable View
Kafanıza göre kimseyi suçlayamazsınız, kim neden senin yazını editlesin?
Kendi mesajını o mesajı yazdığın gün kendin editlemişsin
http://i.imgur.com/rezLZ.jpg
Hepimiz sen mesaj yazda editleyelim diye bekliyoruz:)
birisi benim hesabımla girip bunu değiştirmiş olma ihtimali yok yani yöneticisiniz farkındasınız değilmi
5500de gti susar vtec başlar falan E0041 i bitirdi. Liseli hareketleri bunlar
Yöneticisiniz her türlü 3kağıdı yaparsın mı diyorsun şimdi?
Bak o senin koyduğun foto burada da var.
Yanlış link koymuş olamazsın di mi, kesin buradan biri saldırmıştır sana
Vti Vtec Midir Dohc Sohc ve i-Vtec nedir Dohc Motor Vtec Motor - ModifiyeTeam.CoM
Okan, kendi yazdıklarımla fikirlerim ters düşmüyor. Benim konuma yorum yapma dedim sana. Bu, benim senin yazdıklarına karışmayacağım anlamına mı geliyor :) Benim bu forumdaki görevim bu. Kalkıp teknik bölümde resim paylaşıyorsun, sonra da kalkıp biri editlemiş çaresizlikten diye *** atıyorsun.Senin umrunda değil bizim çok umrumuzda. Haala yapılması yakışık almıyor diyorsun. Allah sana akıl fikir versin.
şimdi şöyle anlatayım konuda birisi birşey sormuş yanıtlamak istedim yanıtıda yazdım bi resimlede göstermek istedim yaptığım google girip vtec yazmak oldu yazın görsellere bakın ne cıkıyor resmi açtım pcye kaydettim konuyada o resmin linkini attım bi dahada o yoruma bakmadım bu sabah konuyu gördüm vtec başlar gti susar falan yazıyor dedim yazıları görmedim heralde hatırlamıyorum sadece resim var diye kalmış aklımda pc ye kaydettiğim aklıma geldi pc deki resim farklı kayıt tarihi olarak konudan 10 dk öncesi var konuda resim farklı aynısı sizin başınıza gelse aklınıza ne gelir siz cevap verin
Bak yazdığım gibi bilal sorup imla için düzenleyimmi demişti düzenlendiğinde düzenliyen direk yazıyor moderatörlşerin böle bir yetkisi yok çünkü senin hesabından girme gibi başka bir sitede bende moderatörlük yapıyorum öle bir yetki yok ordada
http://g1212.hizliresim.com/14/v/hbk7c.jpg
burdaki resim benim umrumda değil ben biliyorum pcyede kaydetmişim resim kaydetme tarihinide ilk sayfaya gönderdim birileri bunu yaptıysa allah bildiği gibi yapsın yapmadıysa alınmayın forum yönetim kadrosu neleri yapıp yapamayacağını biliyor bu konuya birşey yazmasan bu durumu kabüllenmiş olursun yazsanda böyle dalgaya bağlarlar bunun böyle olacağını herkez biliyor her postu print screen yapıp kaydetmek lazımki böyle bir duruma düşülmesin
Ben konuyu ilk mesajdan itibaren takip ettim E0041 postu attıgında mevcut olan resim vardı,bende örnek amaçlı koyduğunu düşündüm,bir şey yazmadım,yine durduk yerde basit bir tartışma çıkmış...
Koydugun fotoyu gormedim ama daha onceden kopyaladigin link kalmis olabilir. Benim basina geldi kopyala diyosun eski link i atiyor. Bilgisayara kaydetmende birseyi degistirmez. Ya da bilgisayarindan vs den biri girmistir.
Yukardakileri gectim. Sen hangi mantikla bnim mesajimi degistirmisler diyebiliyorsun?
Ya bi git heee ruh hastasiyim seni koskaniyrum fotolarini deistiriorum ahauah
Alzaymir deilim bende gordugum fotoyu biliyorum
Allah yok yere camur atanlari bildigi gibi yapsin ben rahatim ve diger arkadaslar sen zan altinda birakmadan dusun biraz daha Allah yukarida sukur biliyor hepimizi