yok abim 3-4 makinada daha aynı sorunu duydum hep değiştiler geçmedi.
bilmiyorum arkadaşda değişsin bakalım nasıl olacak
Printable View
Vti in rolantisine.yatın kalkın dua edin :)
Rolanti valfi , o2 ve.hava alınca oyle oluyor genelde
Inşallah cozulur
bu o2 sensörlerde temizlik bakım oluyormu arkadaşlar:soru:
aşağısı çözmez zaten :D bendede 140lardan sonra hata veriyor o2 sensörü bendede aynı sıkıntılar var devir aniden düşüp 1000lere çıkıyor ;)
Rolanti motorunu sökün düz baglattırın sadece sabahları biraz gaz verirsiniz okadar ;)
Ben vteci satmadan önce oldu 1100 dd takılıyodu falan kendi kendine düzeldi sonra o konuda hondayı seviyorum :D
Bende de aynı sorun varya 1.4 is aracımda aynı şekilde rolanti baya düşüyor.İlk 5-10 dk birşey olmuyor sonra atıyorum ışıklarda beklerken rolanti düşüyor araba stop edicekmiş gibi oluyor biraz titriyor.Bu olay çok canımı sıkıyor :/
sizin probleminize kesin birşey diyemiyeceğim fakat benimki sanırım o2 sensörü çünkü muhteşemde bir yakıt yakıyorum önceden 20 tl ile gezdiğim yolu şimdi 80 tl ile korkarak geziyorum
Benim yakıttda öyle bir problemim olmadı sizinki biraz fazlaymış ya :) İlk etapda şu rölanti motorunu temizletsem iyi olucak gibi :)
Benim 1.4is'de de sorun var rolantiyle ilgili, gerçi hava yakıt da Vafc'den o kadar geriye çekmeme rağmen zengine kaçıyor. O2 sensörü şüphelendirdi beni.