307 tak kafan rahat olsun mis gibi
Printable View
307 tak kafan rahat olsun mis gibi
yan sanayi pistonla modifiye olmaz
bir daha açma ihtimalini düşün
İş pistonda değil takan ustada konexli arabada sattim 60000 km oldu m52 li arabada yaptim sattim 50000 km oldu aracinizi istanbulda bu isi bilen ustalarda yaptryosaniz iciniz rahat olsun istedinizi takin cikma 106 pistonuda takabilirsin ahm ahmet abinin eline bi kova mevcut :)
dostum 1000 lira ver saglam bın ılerde yıne acma ıhtımalını dusun gerekırse 1 2 ay daha yatır aracı duzgun yap;)
307 pistonunu direk takamazsın subap yerleri için gti pistonundaki gibi yarık açılması ve piston pim yuvaları için segman kanalı açılması gerekmekte ayriyetten gti ve 307 piston pim kalınlıkları birbirinden farklıdır biri 19 küsür biride 18 küsür kalınlıkda buda ya kol burçlarını yaptırtmanız gerektiği yada 307 kolu alman gerektiği anlamına geliyo fiyat olarak ben 4 piston ve segmanı 370 tl ye aldım diğer işlemlerin hepsinide 100 tl ye yaptırttım
Piston önemli değil kardeşim yeterki ustan saglam olsun değişcek parçaları idare eder diye toplarsa motoru kırarsın tabi bende turbo 106 gti vardı m52 pistonla anahtar vurulmadan tam 4 sene gazladım hiç bir sıkntı olmadı yani dedgm gibi ustanı iyi seçmen yeterlidir.