İstiyorsan Antalyada birileri satıyor. Krank kol piston egzantrik.
Hacim 1900 cc ye yakın oluyor. (1832 cc hesaplamıştım.) eğer ilgini çekiyorsa bir ara bakarım.
Bu parçaların takılı olduğu araçların Dyno ölçümüde 120hp çıkıyordu.
Printable View
düz motoru 1920cc ye cıkarttım.. coupe nin grangı vardı..
rektefiyeci hacı usta sagolsun ugrasmıstı..
hacım ı 1900 cc ye cıkartan sahıs hangı parcalar kullanıyor da 1900 cc oluyor motor.
bu işleri 10 yıl önce yapıyorduk gardasım ne parca kullandık aklımda değil.. bin arabna usta angarada.. 1920 cc olarak en gısa zamanda alırsın arabanı..
Motordan bi şekilde güç alinir.
Bende ilk el atilmasi gereken şaft ve diff 2 metre şaft var arabada 200 üretse 20 30 zaten aktarmada gidiyo tekerlere güç gelmeden.
Şaft ve diff de ne gibi değişiklikler yapılabilir diff değişimi sıkıntı da özellikle şaftı merak ediyorum
Şahsen ben Tofaş yapıcak olsam hurdacıdan Tipo Tempra 2.0 16V makine alır en azından bi ms 2 takar orjinal haliyle sıka sıka giderim en olmadı palio 16v yani hele hele ustanın zor bulunduğu yerlerde swap yapmak en mantıklısı.. En fazla bi kere Ankara yaparsın beyin yazılım için kurtarıcıda sonra biner üstüne gelirsin bilmem mantıksız mı daha tecrübeli arkadaşlar var forumda..
Araştırmalarımda tofaş grubu iki motor seçeneği içinde hacim artışında Marea Liberty 1.8 krankları kullanılabiliyor en uygun olarak. tabiki krankta yatakta işlemden geçiyor. maliyet ve uzun ömür kıyaslandığında normal motora piston,kol,egzantrik iyileştirmeleri yapılıp mevcut hacimle binilmesi daha sağlıklı.
Forged olarak yapılabilir. Forged krank, forged kol ve forged piston şeklinde takım olarak yaklaşık 6-7 bin tl civarına yurt dışından geliyor.