Teşekkür ederim bır sıkıntım daha var bu işcili sıkıntısız problem yaşamadan
Antalyada yaptırabılecegim yer varmı
Printable View
Teşekkür ederim bır sıkıntım daha var bu işcili sıkıntısız problem yaşamadan
Antalyada yaptırabılecegim yer varmı
Alper abi merhaba senınle tanışmıştım hacı
Tanıştırmıştı yıllar once bu aracı antalyada sıkıntısız kıme yaptırabılırım ?
pm attım..
Antalyada degilde istanbulda yaptirman cok iyi olur.
Burdan antalyaya donusunde rodajda yapmis olursun.
Hizli 106larin mekani istanbul.
Magic performance basi cekiyor.
merhaba..doğrudur görsem hatırlarım :)
bu tarz işlerde malesef sıkıntısız diye birşey olmuyor..naçizane tavsiyem paraya biraz kıyıp zrp nin kitini takman..
antalya da kim yapar dersen, benim yaptırdığım kişi bu işlerle pek uğraşmayan biriydi hatırla yaptırmıştım şu an elini sürmez..
içine hangisi siniyor ise ona yaptırmanı tavsiye ederim..işçiliği iyi olsun yeter gerisi gelir :)
Usta vardırda
İstanbul'la kıyaslanamaz.
Kıyaslansaydı en hızlılar İstanbul'dan çıkma olmazdı.
Niye alınıyorsun abi ya :)
Zamanında imzandaki garajdan destek almadın mı? Varsa idi antalya'da usta neden yardım aldın ki?
Pug grubunda en büyüğü İstanbul aynen.
ben yıllardır işimi antalyaya baştaş erkan abiye yaptırırım şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı antalyada aydogdu garaj mustafa abi var oda sayılı ustalardan bitanesidir her ikisinide tanırım ustalıkları iyidir... eger atmosferik dolduracaksanız stokır kit almanız daha mantıklı unutmayın ustadan ziyade kapakcıda çok önemlidir bu işde fiyat olarak zaten belirtilmiş kolay gelsin...şimdiden
ben zaten Pug grubundan bahsettim sadece.
diğer markalar için bişey demiyorum.
İstanbulda birinci sırada şahsi görüşüm Magic , ikinci olarak crm dir
Benim dediğim işe gelcen hakanım
106 için 206Rc için 205 swap için:) Bana göre çalışılabilecek en iyi garaj Magictir.
bahsettiğin setup da bir araç yapmaya kalkarsan maddi manevi yıpranırsın, araç dahil en az 50bin paran gider toplamda,
çünkü araba oldumu nasıl gidyor acaba? deyip rolling drag kovalayacsın onlarda büyük masraf, ki böyle limitte arabalarda heran, her aksaklık, arıza dolayısı ile masraf çıkabilir hatta çıkar.
ibiza cupra al mis gibi gez,
satarkende üzülme
bence tabi
50bini gömerim bana koymaz diyorsan bas gitsin
Neden 50 bin gitsin bence bu iş bilincli usta ve kullanım meselesi beyinsiz ve c2 siz bu speklerde senelerdir gazlayan kartopu var mesela burda halada köpek gibi gidiyo roll yapıyo usta yapımı ve şans meselesi dediğim gibi
Söylediklerinde doğruluk payı tabii ki var ama alınan parça ve işçilik dışında,sonrasında ki ayar vs masraflar hiç bi zaman hesaplanıldığı gibi olmamıştır yüksek setuplı araçlarda işin içine girildiğinde çok daha net görülmekte bu bahsettiklerim belki 50 olmayacaktır ama o rakamdan çokda aşşağısı olmaz diye düşünüyorum..
Peki bi sorum olcak egzantrik derecesi arttikca fiyatida bununla birlikte artiyo dimi