Selam 2-3 haftadır aracıma benzin yetiştiremiyorum.Haftada ortalama 250-300km fln yapıyorum.Gazlarsam resmen içiyo 1600 değil 2000i de geçti. km'de 500-600 falan yakıyor mantıken şehiriçi.Kurudum.öğrenci adama ağır. Opel tigra 1.6 x16xe motor hava filtresi var açık.Tampona indirdim filtreyi yaz geldiği için yani o değişiklik var bi oda düzgün yani.Filtreyide temizlettim. bir süre önce buji kablolarım ölmüş onları değiştirmiştim onuda değiştirmeden 1 ay önce falan bobin ve bujiler değişti orjinal 2 tırnak bosch. Sanki yine başlıyor aynı olay.Çekiş düşüklüğü pek belli olmasada dengeli değil sanki.Emiş sesinden anladığım kadarıyla bir pistonda dengesizlik var(nasıl yaptıysam bu yorumu artık geçmiş problemlerden anladığım kadarıyla) Nasıl kontrol etmem gerek? Servise gitmek için 3-4 günüm var kendim neleri kontrol edebilirim? Birşey daha ilk marşa bastığımda araç hemen çalışıyor fakat hani rölanti düşük olur araba devri yükseltir ya motor düşük devirde başlıyor 800 yada daha altı.Yarım saniye sonra gaz vererek dengeliyor.
Fikir verecek herkeze teşekkürler.