merhaba arkadaslar,1.6 fsi olmayan a3ler 2004 veya 2005 (102hp)en fazla ne kadar yuklenebilir 130-140 hp lere ulasabilir miyim acaba.yada bunlarla ugrasana kadar bi tane turbo takılır mı bilgili arkadasların fikirlerini bekliyorum.
merhaba arkadaslar,1.6 fsi olmayan a3ler 2004 veya 2005 (102hp)en fazla ne kadar yuklenebilir 130-140 hp lere ulasabilir miyim acaba.yada bunlarla ugrasana kadar bi tane turbo takılır mı bilgili arkadasların fikirlerini bekliyorum.
chip,egsoz,filtre,headers,egzantrik bunların hepsinin aftermarket ürünleri var, rahatlıkla yaparsın ama maliyetine baktığın zaman 1.6 için bu denli gereksiz masraf yaptığına üzülürsün.Kullandığın araba vti falan olsa üstüne civata sıksan bg alsa tamam uğraş ama 1.6 8v sr motorun modifiyede hiç albenisi yok.
arkadaş yazdığı gibi parçaları koyabilirsin ama motor genel olarak verimsiz olduğu için çok gereksiz olacaktır , sonuçta üzücü olur
fsi motorlar için biz egzantirik filtre ve yazılım yapmıştık en azından keyifli bi hale gelmişti
www.egeturbo.com
Turbo asker
bence atmosferik olarak hic girme.aynı motora sahip arkadasım leon u yukledi.egzantrik,chip,egsoz,headers,filtre vs... aldıgı tek kazanc seri bir gaz tepkimesi.gidiyormus gibi hissediyor ama piyasadaki cogu araca geciliyordu.bence gerek yok
satıp turbo modellerden alman psikolojin için en ideali olur![]()
RACE WERKS
1.4 16v polo kapağı taktığın zaman lupo gti daki motor oluyo diye biliyorum ama çok net değilim eğer doğruysa 125 bg gibi bişey olur ...
130 140 lara kuşkusuz ulaşabilirsin atmosferik olarak
fakat 30hp için kaç x tl harcayacaksın bu önemli
birde verdiğinin karşılığını alabilecek misin o var
sadece zevkli bi araç olur bence yoksa ona saplarım bunu delerim gibi beklentilere girmeyin ağır bi araç zaten
ha değişir mi elbette değişir ama asıl soru değer mi?
bu pancar motora hep çıkma bir sc bulup çıtırdan yükleme fantazim olmuştur içimde bi yerlerde.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)