dyndodaki sapma oranı %5 yazıyoda o dikkatimi çekti. Ama vtec2 ile yürüduysen en az 110 bg ciarı bişeysin demek kı bu bıle gayet guzel bi kazanç. Hayırlı olsun
Printable View
dyndodaki sapma oranı %5 yazıyoda o dikkatimi çekti. Ama vtec2 ile yürüduysen en az 110 bg ciarı bişeysin demek kı bu bıle gayet guzel bi kazanç. Hayırlı olsun
eyvallah... bende fazla takılmadım acıkcası kadran hatasına.benım ıcın dyno olcumunun doğrulugu onemlı olan.acıkcası aracta kendını bu gucte hıssettırıyor.
birde arkadaslar densonun bu motor ıcın urettıgı performans bujılerı var.aracın su halı ıle kullansam gereksız mı olur yoksa verım alabılırmıyım...
bılen tecrube eden arkadaslar yardımcı olursa ssevınırm....
ıste hrseyı ıle bırebır aracla olan roll...arkadas tabıkı stock.
http://videos.streetfire.net/video/g...tal_707279.htm
Eğer performansa yönelik geliştirmeler istiyorsanız yapabileceğiniz bi kaç şey daha var mesela chip,dereceli egzantrik + ona göre bi chip,orta susturucu iptali yapıp düz boru çekebilirsin. :) Maşallah...
tesekkurler..ıste bu arac ıcın soledıklerını yapmak bıraz zor cunku ınsan ıster ıstemez b parayı buna harcayacagıma gıder chıplı bı tsı a bıner hıc almassam 170hp alırım dıye dusunuyor.gercı atmo..nun zevkıde farklı oluyo:D
kayserı nasıl bu konuda yardımcı olabıleck garajlar var mı???
Var reklama girer diye söylemeyim ama derecelisini getirecek kalite bi yazılımını atacak eleman biliyorum.Egzoscuda şirket olarak çalıştığımız anlaşmalı bi firma var kafama göre ölçtrüp biçtiriyorum.Her türlü konuda kayseride bu tür konularda gerek duyan arkadaşlara yardımcı oluyorum.Maksat çıkar değil yardım olsun muhabbet olsun keyif yani. :) Ayrıca bu dediğim şeylerin hepsini max 1800-1900 civarına hallettirebilirim. Ama son susturucu abt olacak olursa o zaman işin rengi değişir :) Dediklerimde yapılırsa tahmini 135 hp civarlarını yakalamak mümkün.
ben jettada 5 bitirdim aynı motor 205 gibi ve eğim olmazsa yukarıya dogru düzbir yolda tıkanmıyor araç çok rahat birşekilde bitiriyor 5'i
Bende yokuş aşağı 205 gibi bir değer gördüm devir bittiğinde. Leon 1.6 ile. Düzde devir bitirmemiz maalesef biraz zor oluyor :)
golf 4 otomatik 5 kesici kaç km ediyo kadranda 215 220 falan görüyodum ben
Benim aracım stock ama :)
devir bittiğinde isterse araban 500 bg olsun farketmezki kesiciyi iptal etmediğin ve şanzımanı uzatmadığın sürece