yanlış anlamışım pardon :)
Printable View
manifoldları bence bolt on turbo için düşük basınçlar için kullanılabilir
e30 da 0,6 barda sorun yoktu ama 1 ve üstüne çıkınca bıçakla kesmiş gibi ayrıldı kaynak yerleri :D
atmosferik motorda bile boydan boya egzoz bölünebiliyorsa eğer kaynak bölgelsinden değil(ki böldüm) aşırı beslemede şaşırmayın derim
aşırı besleme yapıyorsan paraya kıyacaksın.3 kuruşluk mal için motor indirmeye değmez arkadaşlar.
abi boost saatini o kadar takip edemedim en son 1,7 lerdeydi :D
ufak atta civcivler mi yesin diyosun..
valla ilk yorumum hala geçerli 0,5-0,8 arası her ürünü kullanılabilir ama üstünü bilmem ;)
ben sadece manifoldu hakkında konuşim. çatlamayanı görmedim şu ana kadar. wastegate hakkında da çok yorum duydum kötü olduğu yönünde. iyi olduğunu düşünmüyorum bende.
ben wgsini kullanıyorum hala ilk günkü tutarlılığında çalışıyor ve basınç stabil gayet. ama duyulan güvensizlik nedeniyle ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum
bikaç arkadaşım intercoolerını kullanıyor ve bir şikayetlerini duymadım. varmı intercoolerında sıkıntı yaşayan ???
ben cooler manifold ve wg kullandım manifold hariç diğerlerini kullanmayada devam ediyorum wg ve coolerda sıkıntı yok.
ben kendi açımdan bakıyorum bu mesajda ;
CA18det için çok da fazla seçenek yok aslında tr şartları olarak , ebay de pahalı da olsa alacağım deseniz bile manifold yok. yurtdışında herkez kendisi yaptırıyor egzoz manifoldlarını..
ebayde ya No-Name var ya da XS power lar .. şu anda da egzoz manifoldum çatlak , bişeyler yapmam gerekiyor..
ya yapılacak olan paraya kıyıp ( ki eğer müsait olur da zaman ayırabilirse ) iskender ustadan rica etmek , yada daha mantıklı bir yer bulup yine nerden baksan 800-100 tl arası yaptırmak. ona da tamamım . fakat kime güveneceksin de emanet edeceksin manifold yapması için iskender ustadan başka.
dolayısıyla 250 liraya bulunan XSpower manifold benim için geçici çözüm gibi oluyor. fakat "duyduklarım" Yüksek egt de iken , sonuçta turboyu tutan ekstra bir destek olmadığı için tüm yük manifolda biniyor ve bir çukur vs. bir yere girdiiğin zaman (yüksek egt de ) kaynak noktalarından ayrılmaya başladığını duydum ayrıca yabancı forumlarda okudum ...
manifold olarak hala bir çözüm bulabilmiş değilim , hele ki bu konuyu okuduktan sonra iyice soğudum , daha büyük bir bütçe ayırıp external wastegate li boruları optimum şekilde düzenlenmiş bir manifold yaptırmaya karar verdim.
yine de (T25 ile 0.85 bar da kullanıyorum ) geçici süreliğine de olsa basın 0.7 lere çekilip kendimi toparlayıncaya kadar idareten kullanılamaz mı acaba.. ha bu arada serviste manifoldun sökülüp takılması 200 tl :)
slm efe görüşemiyoruz ne zamandır benim önerim kaliteli bi kaynakçı ve de mekanikerle beraber çalışıp bir kaç arkadaş biraraya gelip bir kaç manifold yaptırmanız çelik kalitesine karar verip 304 mü 314 mü daha mı sert malzemeyi alıp stcok manifold girişine göre plate kestirmeniz ayrıca turbo eğer desteksiz olursa muhtemelen yine kırılma çatlama riski doğar bloktan bi destek atarak yine aynı parçayı bir kaç tane yaparak downpipeın gerisine yakın bi noktaya spiral girerek çok kaliteli bişey çıkartabilirsiniz bi de turbo yağlama geri dönüş borunuz çok riskli yenilemeni daha esnek bişey yapmanı öneririm eğer bi kaç tane sipariş edebilirseniz daha mantıklı rakamlar görür paylaşırsınız öyle bi imkanın var mı bilmiyorum umarım vardır
yeni konu açmaktansa bu konuyu hortlatmayı seçtim :D forumu kirletmeyelim
xspower external wg için sadece bir kaç yorum var.varmı aranızda kullanan arkadaşlar nedir nasıldır bende almayı düşünüyorum boşa para vermeyelim.teşekkürler