2003 model s2000 e filtre kiti olarak fiyat/performans degerlendirilerek hangisini tavsiye edersiniz?
Ornegin;Ikinci el ARC marka intake buldum,motor icinde goruntusu guzel ama performansa etkisi nasil bir turlu bulamadim nette.bilgisi olan varmi?
2003 model s2000 e filtre kiti olarak fiyat/performans degerlendirilerek hangisini tavsiye edersiniz?
Ornegin;Ikinci el ARC marka intake buldum,motor icinde goruntusu guzel ama performansa etkisi nasil bir turlu bulamadim nette.bilgisi olan varmi?
amerikadasın, herşeye kolaylıkla erişebilirsin. intake konusunda ne kadar bir para harcamayı düşünüyorsun?
ARC intake kaput altında çok güzel duran ama performans konusunda iyi olmayan bir intake.
ucuz birşey arıyorsan Injen alabilirsin, eğer daha pahalı birşey alırım diyorsan kesinlikle password jdm almanı tavsiye ederim. yanlız ya kaputun altında 15cm ye 15cm lik bir yeri kesmek zorundasın kaputun rahat kapanması için, ön taraftaki kıvrımın oluştuğu yerde. üst devirlerde çok iyi sonuçlar veriyor.
almak istediğin intake e karar verip bana bildirirsen sana indirimli olarak aldırabilirim istediğin intake i
BATIKAN
bilgiler icin cok sagol turbos2k.
evet okudugum kadariyla password jdm de kaputa mudahale etmek lazimmis. Soyle birsey oldu cok uygun fiyata ebayden acik arttirmayla ARC nin filtre kitini kazandim.ARC Super Induction Box & Super Intake Chamber ikisini 350$ a aldim. Daha odemesini yapmadim ama kazandim almak zorundayim
kaput altinda cok guzel duruyor gercekten ama hicmi islevi yok diyorsun?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)