her 300 km de 210 ytl mis...
Printable View
her 300 km de 210 ytl mis...
her zaman 100 alıorum 98 de aldiğim oldu ama bost bastmadan doğru sadece garaja..
nerdeyse pıyasadakı butun benzınlerı vagcom la her sılındır ıcın vagcom da knonk sensorden gelen verılere gore logladım ... 100 oktan shell de en az avans degerlerını elde ettım .... en bı guzelı 100 oktan ... arabayı kıstıgımda yıne kasmamak ıcın shell 97 alıom muayenehane yolundakı shell kasamıom yok total yok su yok bu .
Bizimki RON değilmiydi?
Ben 97 oktan alıyordum ama bana bazı insan 100oktan al diyor bazısı 95 al diyor bnde anlamadım bu işten bişey..Ben shell 97 oktan alıyorum.Petrol ofisinden al diyende oldu.S2k içn ne almak lazım sahipleri ne kullanıyor cevaplarsa sevinirim..
@Baran^
Shell 97 kullanıyorum..Gayet memnum...
Baran ben NA iken 100 oktan shell kullanmaya başlamamla beraber tüketimim ciddi bir şekilde düştü. opetle 100km de ortalama 9.5-10 litre civarı yakarken shell ile tüketimi 8.5 lara çektim ama arabada kısa dişli cai header egzoz ve vafc ile ayar yapmıştım. Direk stock arabada ise shell le 10 litre yakıyordum en fazla
her zaman 100oktan yüksek sıkıştırmalı na veya aşırı beslenmiş araçlar için faydalı olmıcak mıdır avans açısından ve motor sağlığı açısından?
95-97 oktan benzinlere gore daha oktan sayisi daha yuksek oldugu icin segmanlariniz acisindan daha iyi bir secim;
benim arabada 95 oktana gore map var diyebilirsiniz, otobanda aldiginiz X benzin sonrasi piston erimiyecegi garantisi yoktur... 100oktan aldim kirilmaz sanmayin, sadece 100 oktan motorun tolerans esigini genisletir..
Shell dışında 100 oktan var mı? Opette falan mesela
3410ytl idi dün pompa fiatı...
100 oktan mı ?