User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: ef cik hastalandı yine..

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ef cik hastalandı yine..

araç rolantide devir düşüp duruyordu akşam karbüratörler tıkanmış dediler karbüratör cleaner falan al dediler aldım benizde aldım karıştırdık 20 dak. sonra e-5 te 5000 devirde gaz yemedi yağ ışığı yandı duman attı alttan doğru sağa çektim allta yağ birikti araçta yağ azalmıştı.. hararet falan yoktu bazı yerlerde yağ sıçraması var şimdi tamircimin önüne bıraktım. bir hafta önce marş motoru kırılmış volana zarar vermişti dişlileri gitmiş dediler. volanı sipariş ettik gelene kadar bişi olmaz marş motorunu ayarladık çalışır dediler.. bunun bir zararı olabilirmi.. napcam yaw yarına kadar içim içim,i kemi,rcek..
    low is low

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volan dişlileri aynı zamanda aracın devir bilgisini Ecu'ya iletmede önemli rol oynar.Krık yada eksik olursa dişlilerd her türlü tepki alınabilir motordan.EF kasa Ecu kontollü bir arabamı orasınıda honda yı iyi bilenler yazarlar

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volan dişlileri aynı zamanda aracın devir bilgisini Ecu'ya iletmede önemli rol oynar.Krık yada eksik olursa dişlilerd her türlü tepki alınabilir motordan.EF kasa Ecu kontollü bir arabamı orasınıda honda yı iyi bilenler yazarlar
    araç karbüratörlü yanlız
    ECUTECH İstanbul

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç rolantide devir düşüp duruyordu akşam karbüratörler tıkanmış dediler karbüratör cleaner falan al dediler aldım benizde aldım karıştırdık 20 dak. sonra e-5 te 5000 devirde gaz yemedi yağ ışığı yandı duman attı alttan doğru sağa çektim allta yağ birikti araçta yağ azalmıştı.. hararet falan yoktu bazı yerlerde yağ sıçraması var şimdi tamircimin önüne bıraktım. bir hafta önce marş motoru kırılmış volana zarar vermişti dişlileri gitmiş dediler. volanı sipariş ettik gelene kadar bişi olmaz marş motorunu ayarladık çalışır dediler.. bunun bir zararı olabilirmi.. napcam yaw yarına kadar içim içim,i kemi,rcek..
    tarif ettiğin şey pek iç açıcı değil yatak sarmış olabilirsin eğer yağ lambası yanıp araç durduysa geçmiş olsun umarım öyle değildir
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarif ettiğin şey pek iç açıcı değil yatak sarmış olabilirsin eğer yağ lambası yanıp araç durduysa geçmiş olsun umarım öyle değildir
    bu ikinci yatak sarma olmuş olurki neden olur öle fazla sıkıştırırlan bir araç değil yada hastalıkmı oldu ? anlamadım bakalım bir baksınlar bugun ne dicekler...
    low is low

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki araç yağsız kalıp duman attığında motordan ses geliyormuydu? yatak vuruyormu araç? yağ pompası ile ilgili bi sorunda olabilir.pompanın basıncı yetersiz geliyor sa yeterli yaplama yapamıyorsa yine yatak sarar.inş öyle bişe olmamıştır da ucuz yollu halledersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatak sesi gelmedi hiç.. ilk önce aracın rolntideyken devri düşüyordu durcak gibi oluyordu yine yükselmeye başlıyordu öle çok sıkıştırlıan bir araç değil 35.000 oldu yeni motor yapılalı ya yeniden motor istermi acaba ona korkuyourm hala tel bekliyourm. bakalım ne çıkacak.
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahanda aradı conta yakmış hemde sağlam yanmış :S ama benim bildiğim yani conta yakınca hararet yapmazmı araç hararet falan yoktu o diil yağ su birbirine karışır olayı olması laım oda yoktu :S ama conta gitmiş yağ pompasıda su koymuş...
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeşimsenin arabada nazara geldi.bi b16 çakma zamanı geldi o zaman
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazda daha sabretmek lazım :=) sonra artık şimdi durumlar sıkışık.. yoksa karışma bende...
    low is low

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahanda aradı conta yakmış hemde sağlam yanmış :S ama benim bildiğim yani conta yakınca hararet yapmazmı araç hararet falan yoktu o diil yağ su birbirine karışır olayı olması laım oda yoktu :S ama conta gitmiş yağ pompasıda su koymuş...
    aracın içine olur olmadık 8 tane hararet göstergesi koyarsın anlamazsın böle olur işte geçmiş olsun sanki harareti düzgün görebiliyorsun nerden biliyorsun yapmadığını...

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duman attı demiştin üstde... motora yağ su kaırşınca motorun ısısıyla su buharı ve yağ karışımı çıkmış işte gezozdan... umarım sadece contayla kurtarırsın.. segman ve yatakların incinmemiştir inş..

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatihten numaramı alda beni bir ara istersen senin aradığın bütün parçalar var elimde volant marş hepsi senin bloğa uygun şekilde
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)