Yeni mondeoydu, onu sattım gene yeni mondeo aldım. 2008 sedandı, 2011 liftback (5kapılı) oldu.
Ben gözümle görmeden araba için yorum yapamam. Gelsin görelim inceleriz.
Printable View
Yeni mondeoydu, onu sattım gene yeni mondeo aldım. 2008 sedandı, 2011 liftback (5kapılı) oldu.
Ben gözümle görmeden araba için yorum yapamam. Gelsin görelim inceleriz.
yeniden hayırlı olsun. keşke yeni insignia/astra gibi 1.6 1.8 benzınlı turbolu gelse :/ :D
şoyle bi yerli yabancı sitelere baktımda sanki istedigim olucak gibi tabi daha kesin bi bilgi yok kısmet :D
Çıktı bile 1.6 turbo. Direk enjeksiyon yalnız pistonu falan kullanamazsın. manifoldu falan işine yarayabilir.
volvo s60, c max vs şimdilik daha sonra diğerleriyle de gelir.
ecoboostlarmı turbo olanlar?
sanırım öyle ecoboostlar turbolu olanlar. onların parçasını kullanmak değilde direk 2.0ecoboost takılı focus 3 almak olarak söylemiştim :D (2.0koyarlarmı focusa bılmıyorum ama :D )
Mertol abi porsche mi vardı sende ?
Ayrıca bu sc işi ne kadar tutar?
Hazır konum varken burdan sorayım dedim(bilgi toplam aşamasındayım) bnm arabanın egzoz çapı kaç mm? hani 57 lik ler var 63'lükler falan varya..Birde hava filtresi ile ilgli soruyorum kutusunundan nasıl çekerim şöyle güzel bir yere ?boyut ölçüsü nedir mm falan mı?Birde c-maxlerde egzoz kazanı ufakmış.Onun için kesme biçme yapmadan neler olur?
Öyle bir gezegen şu an için mümkün değil :D Dizel isterim ama 2.ele güvenmiyorum enjektördü turboydu falan.
Valla 2005 mayıstan beri ilk sahibi olan bende ve bu güne kadar beni bir defa olsun üzmedi.32.468 km'de her hangi bir sorunu yok :) Yakıt tüketimi klima açık-4.vites dağlık yolda-full dolu bagaj ve arka koltuklarla 8.2L/100Km..Dizellerin sadece turbo ve enjektör sorunu var.Dışında gayet sorunsuz.
Kısacası gayet memnunum :)
32 bin km de ne sorunu olacaktı ki?
127.000 km'de Sierra'm maşallah sorunsuz ama ben kılım cok sorun buluyorum emmi normal mi :D
Senin müracat adresin ben değil Haydar Dümen olmalı hacı.. :)
18 JANT VE 1.6 FOCUS cok acımasız olmuş...
Iıh yok şimdi o jantlar söktüm sattım :)15 teneke sipek :D
Bence 60lık düz boru dahada çok performans kaybı yaşatabilir.
Egzoz çapı nedir? bilen var mı?
1.6 benzinli focustan bahsediyorsak 51mm
sağol mertol abi peki 1.6 benzinli c-maxinkide aynıdır değilmi sonuçta aynı motor.
Hiç 1.6 benzinli c-max ım olmadı amca.. :küçükemrahsmaylisi.. :)
http://www.itusozluk.com/img.php/49a...7%C3%BCk+emrah