kankacım hayatta beygirlere takılmam bende yukarıda konusu geçti yazayım dedim
ona bakarsan 287 hp çıkan eke ile takribi 300 hplik cupraları geçiyodum :D
Printable View
orcunum neden yanlis anlayimki sonucda bizim dynolarimiz cogu bole degerler cikartiyo yani bana gore cogu duzgun olcumler yapmiyo ama herkes belirledigi dynolarda cikariyorki bir araci yanlis olcuyorsa digerleride ayni olcude yanlis olctugu icin ayni degerleri kistas aliyoruz degil mi o yuzden dedigim gibi benim icin egri ama kimisine gore hp ama suda bir gercek olcum yaptigimiz sicaklik cok yuksek farkindaysaniz o yuzden birde dusukken olcecem onda ne cikacak onu merak ediyorum sahsen
abı sunun ıcın soledım bazı arkadaslar alınıyo ya yok ıste sen ne demek ıstedın olurmu benım arabam cok hızlı ne cıkarıyosa dogrudur dıye onun ıcın dedım polemık yaratmak ıcın degıl cunku ben burdada cıktım dynoya ordada cıktım dynoya fark edıyo solede bır sey solıyım 219 hp cıkardıgım aksam m3 ıle yurumustum 230 a kadar 1 boy cıkıyorum sonrada benı gecıyodu.
yılmaz o bu degilde kullandıgın parcaların hepsi kalite yahu :)
maşallah abicim...bu spec lerde iyi vermiş verileri :)
maşallah.elinize sağlık.güzel değerler.
beklenen birşeydi..maşonlar uzun zamandır çizikti viteslerde sıkıntı vardı rolling akşamına denk geldi.. 2den 3 e girmedi .. 70ile 100 arası deneme oldu :)