en beğendim en temiz en güzel ep3 type r başka tanımam
Printable View
en beğendim en temiz en güzel ep3 type r başka tanımam
Bir gece düzenliyelim
en iyi sürücüler iddialı olan typer ları kullansın
gündüz vakti aynı kantara gidip kiloları eşitliyelim ve o şekilde gidelim bir mekanda arabaları cekelim bir daha gece yola cıkana kadar ellenmesin araçlar
gece marşa basalım kumburgaza sıkalım
herkes tek tek denesin birbiri ile en hızlı TYPER belli olsun
varmısınız ?
el elden üstündür geçilmicek araba yoktur yemeyin birbirinizi :)
o zaman fn2 leride katalım onlarda kilolarını dusursunler.
yada ep3 ler kilolarını onlarla esitlesinler...
o zaman da işler karısır demedi demeyin:D
bana kalırsa arabasını hızlandırmak icin herkes elinden geleni yapsın cıkalım deneyelim bu kilo esitleme isi bana biraz sacma geliyor...
atıyorum BA typer cai headers egzos uclemesinde su an en hızlı typer benim gozumde sebebi enesin 55 kilo olması olabilir ama herkes bunu kubul etmis BA typer hızlı...
ep3 ile fn2 denedi fn2 inin koltukları sokuktu yanyana yuruduler ondan sonra fn2 ye yok koltugu sokuktu yok bizde sokelim oyle deneyelim dendi tartısma cıktı muhabbet uzadı gitti:) bunun gibi...
hangi arabanın hızlı olduğunu görmek için kilo eşitlemek kadar normal ve doğal birşey olamaz bencede
ordan krıkoyu ver bunun söforu kılolu stepneyı sök sundanda teybı cıkaralım 200gr attıkmı tamamdır:)
hadi tamam kiloları esitledik diyelim spec farklılıkları ne olacak ?
mesela bizim dbs su an ap ayrı bi specde biz napcaz:D:D
ben kilo ölçümlerinden sonra ihtiyaç molası veririm 200 300 gr ne çıkarsa artık :hehe:
benim kilo takıntım yok:D
moruk zaten amaçta onu görmek değilmi yani en hızlıyı ?
kilosu eşit sürücüsü kuvvetli olan 2 araç düşün specler haricinde hiçbir dezavantajı olmayan
atıyorum filtre egzost headers kpro lu araçlar specler aynı ama birinde dc var birinde bilmem ne vs vs gibi asıl gerçek fark gerçek güç burada belli olur bence
He birde yakıt var herkes aynı yerden yakıt alıp depolar muhurlensin :) :) :)
Güzel sonuç hayırlı olsun.
Aynı model ve speclerdeki araçların hızlısını görmek için kilo eşitlemek bencede mantıklı.Farklı model ve markalardaki araçlar deniyorsa mantıksız oluyor biraz kilo eşitlemek.
3 günlük dünya sözünede hastayım.. herkes etrafta fıldır fıldır jant beyin egzantrik arar sonra 3 günlük dünya demir yığını denir.Herkes o rollinge geçmeye çıkar,geçilincede üzülür kimse birbirini kandırmasın.
ne kadar para o kadar hız:)
Ne kadar alkış o kadar kalkış :) Rahmetli Nur içinde yatsın..