simota marka kutu içi filtrem var,simotanın temizleme kitini bulamadım.k&n in temizleme kitini kullansam bir sıkıntı yaşarmıyım arkadaşlar?
simota marka kutu içi filtrem var,simotanın temizleme kitini bulamadım.k&n in temizleme kitini kullansam bir sıkıntı yaşarmıyım arkadaşlar?
neden sıkıntı yaşayasınki sonuç olarak temizleme kitleri hammadde olarak aynı kimyasalları içerirler..gönül rahatlığı ile kullanabilirsin..
kuru filtreye yağ sürmeye gerek yok şimdiki filtreler dryflow oluyor artık yağlı filtreler pek üretilmiyor artık..
Ben Passat TDI aracıma KN kutu içi filtre almıştım ve KN temizleme Kitinin yağını kullanmıştım ama istanbulun tozlu hava şartları yüzünden MAF sensörünü yani Hava akış metreyi 1 sene içinde 2 defa değiştirdim![]()
MAf sensorun var ise yasayabilirsin Maf sensorlerı Yağlı tip filitreleri sewmezler
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
k&n temizleme kitini kullandım arkadaşlar.sıkıntıyı yağın renginden dolayı yaşarım zannetmiştim,ama fark eden bişey olmadı.tertemiz oldu filtrem..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)