sipariş verdim zaten...bakalım gelsin takalım sonra yaptığım çalışmalarla sonuçları yazarım..
cem in verdiği kodu ebay e girince direk çıkıo zaten
Printable View
eBayden beklenen sensör geldi :)
Hemen aracıma taktım... montaj gayet basit fakat farkı baya var gibi.. aracımın gidişide değişti gibime geliyor...
bundan sonraki aşama B16 VTEC bujilerini söküp orjinal iES bujileri takıp 5-50 MOBiL Tam Sentetik yağdan kurtulup 10-40 MOBiL Yarı Sentetik yağa dönmek olucak ..
bakalım onlar bir fark yaratacak mı ?
bu d16 lar normalde kac litre yakması lazım 100 km ye ? arkadaşınki 13 l felanmış. normalı kaç olması gerekiyor .?
bence 9L falan normaldir gibime gelio...
benm aracım
-otomatik
-17 jant
-filtre kiti
-headers
gibi değişikliklere sahip..
Selam, 5-50 den sonra duman sorununuz var mı? Emsali bi araçtan arkadaşımdada var ve kendiside 10-40 dan 5-50 ye döndü hafif duman ve aşırı yakıt tüketiminden şikayetciydi sorunu yağı değiştirerek 10-40 a tekrar dönerek ve subap ayarı yaptırarak halletmişti bilginize..
arkadaşlar bende eg si kullanıyrm benım ki sehir içi 250 270 arası yakıyo neden sizinkiler bukadar yakıyor anlamadım.
2000 devir 5 vites 60 70 gibi gidiyorum sürekli 1500 devire kadar düşmesine izin veriyorum bazne hiç vites degiştirmedigimde oluyor.
vay kardeşim sen ne yaptın böyle 5 50 yag b16 buji falan yazık ya kim dedı size bunları yapın diye yaaa normal yanı arabanın yakması...
herseyı servisın bellirledigi gibi takın ve koyun motorun saglıklıysa çok yakmaz kesinlikle.
ben antalyada sürekli hondalarla ugraşıyorum o yuzden söyluyorum bunları biz herzaman aracın kendı orjinal parcalarını kullanırız.....
Benim aracımda maksimum 300 yakıyor. Gerçi cem abinin yaptığı chipde etkiledi bu durumu:)
komple egsozdan önce ve sonra yakıt sarfiyatına dikkat eden oldu mu ? aracımda komple egsozdan sora yakıt ciddi oranda düşmüştü , manifolddan itibaren düz 51 & son susturucu.
17 jant lı otm araba yakar tabı surucunun fazla kıloları var ama saklanmıs hahaha:)