ne kadar güvenıyosunuz o parcalara..
Printable View
ne kadar güvenıyosunuz o parcalara..
pompanın güvenilmeyecek bir tarafı yok, bir sürü marka model var, pompanın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, para tutan parça da pompa gibi görünüyor, araştırmak lazım, depo olarak cam suyu haznesini kullanmak da iyi bir fikir gibi geldi, kullanan arkadaşlar performans için bir şeyler yazarlarsa iyi olur, değip değmeyeceğini anlarız:) vakum switch ile tam gazda açılacak gibi mi ayarlanmalı acaba? swich ve nozul ayrıca ebay den getirtilebiliyor, atmosferik araçlar için de satıyorlar ama işte ne kadar verimli kullanıcısını bulup sorsak en iyisi ...
Peki ben bişey sormak istiyorum, methanolun bi zararı yok mu motora?Bende coolingmist var,ama hiç methanol basmadım, o zımbırtı intercoolerın içine basıyo suyu yada methanolü, ordan burboya ve motora gidiyo...
ben yok biliyorum.
bu arada polo34 eğer hala kendin yapmak istiyosan şu sitede pompa ve accumulatorın modelleri resimleri ve şemaları var biraz göz at istersen.
http://water.lovehorsepower.com/
Bu arada riski şu şekilde azaltabilirsin; Eğer MS tarzı bir standalone ünite kullanıyosan, su hattına dijital bir basınç olçer bağlarsın. Basınç okuyamadığı yani pompa arızası- sıvı bitmesi gibi durumlarda switchable mapsten safe map'e geçebilir.
pompanuın güvenilemeyecek tarafı içi zaten alcohol gerçekten çok zarar veren bir madde plastik lere iç aksamlaara sıkıntı yaratabilir su pompası
+100Psi üstü basınca ihtiyac var ama bu sistemlerde sanırsam 100+psi kuıllanılıyor
egerki alcole dayanıklı ise kullanabilirsinz sıkıntısız küçüçük bir devre şeması ile yadaA ems tarzı bir ünite ile Hatta VAFC gibi salak bir sistemle bile çalıştırabilirsin :)
peki atmosferik hafif yüklü stage 1 araç da performansa etkisi hissedilir derecede olur mu? 200-250 tl'ye mal ettik diyelim, sırf egt'yi düşürücü yararlı etkisi var diye bu iş yapılmalı mı? alkol yerine sadece su kullansak nasıl olur ya da ideal alkol su oranı nasıl olmalı?
iş pompada bitiyor.aynı pompalardan biz teknelerde kullanıyoruz.oldukça gsel ve basınçlı su basıyorlar.hep düşünmüşümdür bundan olmazmı acaba dye :)
karaköyde bi dünya marka ve çeşit mevcut.
su veya alkol basarsan atmosferik makineye ayarsız bir getirisi olmaz hararet düşer egt düşer o kdr bnm asıl istememdeki sebep saf meth basıp avans açmak