mugen le hytec şekil itibariyle hemen hemen aynı
Printable View
mugen le hytec şekil itibariyle hemen hemen aynı
varmı dc 2.5 ile hytec 2.5 dyno verısı..karsılastırma yapmak icin
şu an kullandığımız diğer ürünlere bakarsak ( dc-ss-m.racing vs ) piyasadakilerin çoğu orj ürünler sonuçta...aralarındaki grafiklerdeki farklılık doğrudur ama bu grafiklerdeki hytech orj üründür muhtemelen...
tr deki hytecler bildiğim kadarıyla replika,orj leride oldukça yüksek fiyatlarda...orj ile birebir aynı performansı sergileyebilirmi ?
dc den hyteche gectım
sonuc olarak farkettıgım alt devırlerın rahatlaması ve ++ bır sekılde ustlerde kendını bellı ettı tabıkı bunu aynı araca dc ıle hytech denenerek dyno sonucunu gormektır
atmoda ben sahsen fıltre eksoz vs vb cok deiştim ama inanın hıc bı fark anlamadım 51 60 54 yaptım boruları cok bı fark goremedim..1 2 hp anlayamam yani ıyı olcum yapmak lazım dyno vs vb..simdi derecelı yuksek sıkıstırma yaptım bakalım bole heralde anlasılır ortalama 35 40 hp cıvarı beklıyorum
derecelı ne kullandın ?
beyın?
skunk2 egzantrik beyin aem gen2
eet bu işin nett çözümü ölçüm olur,hissi durumlar yanıltabilir...geçenlerde gaz kelebeğini temizlettim sanki 0-100 7 sn...gibi bir örnek olur :D
komplike işlemlerle ve ölçüm yoluyla ilerlemek en mantıklı ve doğru seçenek olur...
edit : headersleri deneyebilecek arkadaşlardan yorum ve ölçüm sonuçlarını bekliyoruz o vakit ;)
en verımlı yanıltmayan sonuc tabıkı dyno