N7Q motor kodlu 2.0 16v Laguna için Dereceli egzantrik nerden bulabilirim arkadaşlar araştırdım ama bulamadım
Aynı motor Volvolarda da var ancak onlar içinde bulamadım.
Ayrıca aracın yüksek KM olması sorun yaratırmı bunuda parantez içinde sorayım![]()
N7Q motor kodlu 2.0 16v Laguna için Dereceli egzantrik nerden bulabilirim arkadaşlar araştırdım ama bulamadım
Aynı motor Volvolarda da var ancak onlar içinde bulamadım.
Ayrıca aracın yüksek KM olması sorun yaratırmı bunuda parantez içinde sorayım![]()
volvo s40 1,9t4 yada 2,0t lerin egzantrikleri seninkilerden farklımı ve işine yararmı onu araştır bence.
hepsi aynı blok nasılsa
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bakındım ama bnm arabanın motor hakkında çok aman aman detaylı veri bulamadım.
Eşleşirmi eşleşmezmi veya egzantrikler farklı bilmiyorum yani..
http://www.hunerkamsaft.com/egzantrik.htm
burayla bir görüş istersen belki custom yaparlar
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Araç sıfırdan beri bende zaten yetkili servis bakımlı
Bu Hüner Cam Shaft için aracı götürmek gerekiyor değilmi? Yoksa burdan siparişle 270 derece yaptırabilirmiyiz? Gerçi arayıp konuşurum ben yarın yinede sorayım dedim.
İngilterede çok var Renault modifiyesi ama bulamadım orda da..
Sahibinden de bi ara her araca dereceli yapılır diye bi ilan vardı
çıkmasını alıp yolluyorsun neye göre yapıyolarsa sana bazı ayar söylüyorlar ustana sibopları o derecede ayarlatıyorsun![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Tamamdır teşekkür ederim.
İzmirde temin etmem zor zaten, aslında İstanbula gelsem iyi olacak bu iş için.
Yurtdışı kaynaklı markalı ürün ilk tercihim olur ama bulamıyorum![]()
bestservis le fln görüş bence piper kent colombo fln illaki bişiler hallederler km pek dert olmaz bence ama volvo yla üst kapaklarda fark var baya diye biliyorum öle duymuştum daha önce
140 lık volvo motoru kapak felan aynı birebir bir ara çok sarmıştım ama parça fiyatları nedeniyle bulaşmadım![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Volvo 480 kardeş elimdede var
VOLVO 850 T5
şahsi fikrim hiç uğraşma direk nos'la bendede laguna wardı noslamıştım gayette eğlenceli oluyor.
115'likti benimki 8v seninkinde dahada şakacı olur...
stok Clio RS egzantirigi alıp takabilirdin eger motorun f4r olsaydı 140 lıklardan. Yine de sansını deneyebilirsin. f4r ve kendı motorunun dialogys de numaralarına bak aynıysalar isin kolay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)