ustundeki gostergeye guvenmeyin demek istemis sanirim ;)
Printable View
dereceli olayını bugunde konustuk arkadaşlarla yüksek sıkıştırmaya gecince dereceli olması gerekmiyormu yani daha verimli olması için gerekli değilmi? bircok arkadaş derecelide dikiş tutmuyor ayar yapılmıyor gibi konusuyor acaba bunlar bircok kişi tarafından denenmişmi yoksa kulaktan dolma yayılmışmı konuyu iyi bilen d serisi makineleri iyi tanıyan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz
iyi bilenler direk onla ugrasma b yada k swp dio ztn :D
d16a9 dereceli bulmak ztn ayri bi eziyet tr içinde olan 1-2 secenek var veya kullanilmiş onlarda atiyorm stage4 lift vs. degerleri yuksek ve bu durumda yuksek cr istiyor ve rolanti tutmuyor denildi.bende ayni şekilde egz ve ayarli kasnak aldim esayim varken takmadan sattim bunlari duyduktan sora he belki olcakti belkide olmiycakti bilemem.bunu illaki yoluna koyanlar vardir bizim görmedigimiz şu an bnm bilgim erkut abiden ogrendigm bisimoto var.stage 1-2-3 egz. yay+şapka ve d serisi headers lari mevcutki erkut abi kullanmakta şuanki setupinda.
www.bisimoto.com bakmanizi öneririm.
anlaşıldı ana bi konu açmak lazım
abi ana kon u olsn die açtm
bilgi amaçlı
tamam yav 2 dakkaya ben de açıcam bilgi amaçlı :)
abi bnm konumu begenmiosn:D
erkut abi bisi d16a9 zc ye parca yapmiyor herhalde şimdi baktm bnm araba zmni baktigm hiç bişy bulamadm.habern varmi.
bisimotoya bende bakmıştım d16a9 için yada zc için parça bulamadım
bence si e yapışacak en güzel seylerın başında şanzuman (crx 3-4-5 dişli kilit ve iyibir debriyaj short shift ve erkut spec kısa) ondan sonrada vti gaz kelebegi 70 mm lik hava filitre borusu ile yapılmış cai kesinlikle sıcak hava almamalı klima varsa direk iptal 4-2-1 headrs 51 mm lık boru orta susturucuda aynı sekilde sıkmayacak son susturucu orjınal olmalı sesli eksozdan daha verımlı kesinlikle bizzat denendi kapakta portpolish iyibir cip walbro benzin pompası fazlasına gerek yok ben denedim ve gördüm eksantrik takmak felan sadece yorar zaman ve para kaybi tek yapamadığım sey sıkıştırma pistondu onu yapınca nasıl olurdu bilmiyorum
pişttt millet :heyoo: :icon_tup: http://www.techturkey.com/forum/show...=1#post1787119
dökülün bakalım
valla tolgacım skunk2 emmeden önce aldığım dyno 145,3 cıktı şimdi emme düz boru takıldı cem abiyle konuştum yazılım işinide halledicez ondan sonra yine bi dyno alıcam onuda paylaşırım
http://img585.imageshack.us/img585/2023/dsc0769.jpg
Uploaded with ImageShack.us
msallah diyelim baskı balata vs bitrdim müsait oldugunda bi deneyelim istersen hacı ...
dynodan sonra bide yol görelim derim ben:D
abi dyno ile isim olmaz:D bn anlamam en iyisi otoban dyno:D