maşallah, bi de kantar çıktısı olmalı bence :)
Printable View
maşallah, bi de kantar çıktısı olmalı bence :)
maşallah........
Maşallah White RS e
emekler boşa çıkmamış gibi görünüyor
masallah gayet guzel degerler, uzerinde wimmer mi var bu anda? peak guc 7300 de gelmis sanki az daha donesi var gibi duruyor?
Maşallah..
Pazarları açıyormu abi bu dyno?
Edit: Şu linkteki dükkan galiba aradım açmadılar kapalılar yarına artık :)
http://otocheck.com/ileti.html
kantar werisi de dyno kağıdı kadar etkileyici olacaktır muhtemelen...
Maşallah +10 ;)
Maşallah abi..İyi değer..
Geriside gelir inşallah sıkıntısız..
Maşallah abi allah kaza bela vermesin.
Tüm arkadaşalra teşekkürler,
Alper hocam güç daha üstte aslında ama sanki daha aşağıda gibi duruyo bizde şaşırdık,
Dyno pazar kapalı ama bir dyno günü yapacaz bu aralar..
Maşallah güzel değer.
masallah abi
trdeki en hızlı n/a ares oldumu :))))
hay maşallah :) gündüz konuştukta akşam görmek şimdi nasip oldu :) allah daha da fazlalarını nasip eder inşallah abi :)
maşallah kadir abii güzel değerler çıkmış iyşallah daha iyi değerlerde elde edersin :icon_tup:
Teşekkürler arkadaşlar yükleme %50 tamamlandı bir %50 miz daha var :D
MaşAllah, çok güzel değer ;)
Ben bilgi amaçlı birşey sormak istiyorum..Tork ve güc verilerinde ölçülen maximum'u mu yoksa hesaplanan maximum'u mu baz alıcaz..Sen hesaplananı almışsın abi niye ölçülen değil de hesaplanan aralarındaki fark nedir?
Masallah, bakalım bayramdan sonra ne olucak :)
Anadolu bulvarından otobana doğru giderken, Ivedik tüv istasyonunun oradan sola, eskiden yarısların yapıldığı caddeye doğru döndüğünüzde, ilk ışıkları geçtikten sonra sol tarafınızda kocaman sarı branda ile Otocheck beyin tamiri tabela görürsünüz.
Ankara'da test ettiğim dynolar arasında en stabil ölçen diyebilirim. 100 ün üzerinde ölçüm yaptım, diğer dynolar gibi komik sonuclarla karsılasmadım hic. Elektronik konusunda asmıs derecede bilgililer fakat aynı şeyleri tuning ve arac mekanik konusunda diyemeyeceğim.
TH ve AC 106 da 180 ps civarı vermişti. Bakalım bayramdan sonra yeni Wiseco Custom 12.2 CR pistonları ile TH ne vericek.
Bu arada Brosurlerindeki aracların neredeyse tamamı benim yazılım yaptıklarım sanırım :)
Maşallah emekleriniz boşa gitmemiş :)
Ölçülen güç aracın o an verdiği güçtür, hesaplanan güç ise ölçüm anındaki hava sıcaklık, basınç ve nem değerlerini dikkate alarak DIN, EWG , ISO , SAE yada JIS gibi normlarda, motorun bu normların belirlediği dış ortam şartları yerine getirildiğinde ortaya cıkacak yaklasık güctür.
Aradaki fark deniz seviyesinde atmosfer basıncı 1000 milibar civarı olan bir sehirde daha az gözükür.
Hollanda 'ya gidip -7 rakım da atmosferik bir arabayıda ölçmek isterim aslında :)