Arkadaşlar site içinden xs markasını kullananlar ve kullanmış olanların yorumlarını alabilirmiyim + ları - leri nelerdir dc yada megan kadar kalitelimidir?
Arkadaşlar site içinden xs markasını kullananlar ve kullanmış olanların yorumlarını alabilirmiyim + ları - leri nelerdir dc yada megan kadar kalitelimidir?
XS markasının bi tek turbo kitlerini biliorum diğer parçalarını hiç bilmiorum ama çok başarızı TIRT bi marka...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
emınmısınherkesın kotuledıgı o kıtlerı 30 40 bın sorunsuz kullananlar var buna ne dıyeceksın ? hem sen kullandınmı turbo kıtını uyguladınmı? bırebır uygulamadıysan gormedıysen kulaktan dolma bılgılerle kısılere yorum yapma burada
etrafımda kullanan arkadas çok var...örnek vermek gerekirse bu araba çok benzin yakıor gibi konusmaları duyar gibi XS inde kötü bi turbo oldugunu duydum ve gördüm...benim düşüncem bu...yok yere bana nie saldırılıor onu anlamadım ???????
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
sorunsuz kullananlarda var ama bir o kadarda manifoldunu koparan çatlatan insanda var çoğu malları zaten replica full racein bile replicasını yaptılar
körler sağırlar
sallamayın arkadaşlar hepimiz din kardeşiyiz xs powerın dış gövde hariç içi garrete döndü manifoltuda son 2 senedir üretilenler sıkıntısız malları iidir o poaraya mükemmel
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
neyi sallıcam ? xs powermı iyi şimdi?
benim başka biyerle ortaklığım yok bişi yok övdüğünüz mala bakın kaynaklarına bakın parası iyimiş vs burda emin olun daha ucuza daha iyisini yaparsınız
körler sağırlar
hangi xs ? xs power mi xs engineering mi ? powersa yalan dolan cinmallari .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
xs power tamamen replika üreten bi firma. çok kötüleyen oldu ama ben zararını görmedim.
benım yorumum ne çok iyi ne çok kötü...
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Civic sport turbolamıştı yalcın abi xs power turbo kit vardır yaklasık 30 bin km yaptı.Sadece manifoltta sorun oldu sanırım
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
yalçın kullandı 38 bin km 0.6 barda oda kırılmazdıda flanshta burda yapılan kaynaktan koptu![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
kopma olayları montajla alakalı biraz downpipe sonrasında spiral, başında ilk çıkışta ayırıcı kelepçe ve manifolda bloktan destek vermeyince illaki çatlıyolar sx power bence alınabilir aslında semihin söylediği doğru kendin yap iyi olsun ama işte mesela ben ostimde bunu yaptırana kadar alğıyorum genelde rakam geçiyo puntalayıp götürmedikçe burada yaptırmak sıkıntı adamların gözü korkuyo bi de kaynakçı kalitesi kısmı var o da ayrı
ECUTECH İstanbul
Erkut emin ol burdaki kaynak kalitesi daha iyidir, ayrıca tutup çin malına para vericeme burda 5 lira pahalıya olur Türk malı olur
ben kendi gördüklerimi olanları biliyorum bugün 500 600 yada herneyse 1000 dolar kar edicem dersiniz gazlarken manifold çatlar ordan piston eritirsin wg açılmaz fazla basar eritirsin vs vs ucuza kaçtığın şeylerde bazı zamanlar bu sana pahalıya geri döner
sana göre xs power iyiyse tamam sen öyle devam et bana göre de beş para etmeyen bir maldır
körler sağırlar
yazdığımı okurken neyle uğraşıyodun![]()
daha anlaşılır yazıyım sx power ya da benzeri çok kaliteli olmayan düşük basınçta kullanılan headers v.s.neden çatladığıyla ilgili az çok bilgi verdim ve de alınmaz bi mal değil dedim o kadar bi de konu manifold yani westegate i adilik yapar falan bilmem kullanmam da
ben kendi parçalarımın çoğunu kendim yaparım ama bunu yaparken de çekilen sıkıntıyı belirttim hadi bana sanayideki ustalar, kaynakçılar hepsinin işçiliği aynıdır de
illaki değil o adamlara da arada manifold kaynağı gibi işlerini yaptırmak zor bunları yaparken de sıkıntı yaşıyoruz o kadar yani sx power la alakası yok yazdığımın kaynak kalitesi malzeme çeşidi olarak şanslıyız derdimizi anlatabilrisek süper şeyler yaptırabiliyoruz sorun yapacak adamı bulup ikna edebilmek kaynak plate kesimi (çizim yanımda olsa bile) torna işlemi v.s. hepsi için geçerli
ECUTECH İstanbul
yok ilk cümle senin içindi gerisini üstüne alınma
bende bilyorum yaptırdım manifold vs ustayı bulmak nazını çekmek vs özellikle bu işleri yapmayorsa gerçekten sorun ama yinede gidip xs almam ne olursa olsun kafamın bir yerinde her zaman soru işareti kalacak çünkü
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)