valla ben arkadaşın ilk mesajını okudum,
"performans iyileştirici şeyler yapmak istiyorum" derken herhalde performans ile ilgili modifikasyondan bahsetmiş :D
Printable View
Evet abicim yardımlarla arabamı inş çok iyi bi yere getiricez hep beraber :)
Arkadaşlar yazmış zaten ama;
ilk önce aracında şuanda ne var ne yok onları bi yazarsan ona göre seni yönlendirmek daha verimli sonuç verecektir.
eğer aracın full stock ise ilk olarak iyi bi filtre soğuk hava emme sistemi (cai) v.b. bi işlemle bismillah diyebilirsin.
sonrasında düz boru sona iyi bir susturucu, sonra bide yazılım yaptınmı fark ettiğini hissedersin zaten.
Aracım tamamen full stok :)
adam vts almış ve üstüne arabasını yüklemek için 10.000 tl bütce ayırmış bukadar şeyi tahlil eden birisi bence vti ıda düşünmüştür die düşünüyorum artı daha önce vti şimdi vts kullanan biri olarak vti ın genişlikden başka herhangi bi artısını aramıyorum
10.000 tl lik bütce ile
megasquirt - vems - halltech vs. ortalama 2000tl
piston 1500
egzantrik 1000
yay şapka itici 1500
kısa 400
debriyaj 350
oem parçalar 400
port polish 400
headers düz boru egzost 1000
yazdıklarım tam net olmasda ortalama fiyatlardır bunun haricinde throttle body de alırsan harika olur project cars kısmında nazminin arabasına bak istersen bi 106 saxo ya yapılabilecek tüm herşey onunkinde mevcut
allah kaza bela vermesin
Anladım abi göz atacağım fikirlerin için teşekkürler :)
Benim amacım drag yarışlarına katılmak o yüzden arabama performans yönünden yükleme yapmak istiyorum :)
Bu işlemleri nerede yaptırmalıyım :)
İlk olarak paranı yemeyecek senin besledigin duyguların içine etmeyecek her gittiginde para istemeyecek,yüklemeye başladıgında sorun çıkarmayacak,seni dolar euro tl olarak görmeyecek gerekirse uykularından feragat edecek,yapılacak tüm işlemleri önceden hesap edecek bütün parçalarını ona göre takacak,ayar için işini bitirene kadar aracın ile ugraşacak,senin aldıgın hazı alacak birileri olursa hem sen hem biz keyifle izleriz aracı.
Kimse üstüne alınmasın ben çektigim çileler ile alaklı konuştum başkasıda aynı duyguları belki paylaşmaz ;)
Bu dediklerini nerede yaptırabilirim abi :)
Crm Performance - Bayrampaşa Suat usta..
İyimidir bu konuda kendisi :))