ikiside yani ne biliyim guc bandi cok bi puruzsuz geldi bana
Printable View
ikiside yani ne biliyim guc bandi cok bi puruzsuz geldi bana
Tork grafikleri olsa çok rahat konuşurduk ama bu grafiğe bakınca bence 2500-3000 devirlik bir bandı var. O yükselmeden sonraki alan.
2-3 hp nedir ya para verilmez bence tabi sen bilirsin bak bu kadar turbo s2k var sanada yapalım kardesım yaw sonunda yol ora kestırmeden direk oyle yap derim :)
baran eger arabaya bole bi motora yani $5000 falan harcicaksan al abi SC kit ini. stock dan hic farkli diil. sanki araba fabrika dan 120 hp daha guclu cikiyo gibi. bak ben 1 sene kullandim sc, hemde benimki stock dan cok daha kuvvetliydi, 400+ hp olmasina ragmen tek bi sorun bile yasamadim
:D o dizel gibi bişiyi satıyorum s2k dan cok yakıyor subaplarımı kacırıyor artık ne sorunu varsa cüzdanımı direk deponun içine attım :hahaha:
typer da dc kullanıyorum gayet memnunum
DC S2000'de biraz üşenmiş :)
batıkan bende senle konusmadan once j's racing dıyordum sen ve mınıklerın konusmalarından yola cıkarak berk hedears taktılı su an ve cok memnunum hakıkaten cok ii bir secim yapmısım berk tekno. tavsıye ederim herkese
J's nin birebir kopyası, hem performansı aynı hemde yarı parasına süper bir olay :D
kesinlikle dc arabayı cok daha iyi yapıyor benim s2k var cok memnunum hem araba nın üst devirleri iyileşiyor hemde yakıtta cok fark ediyor deneyin görün arkadaslar herkes alt devir ölüyor diyor bence doğru değil hem zaten alt devirle ne işiniz var...tak gitsin kimsenin lafına bakma dostum
Hort :D
Bahsi geçen araba satılalı çok oldu hocam :)
Evet konu baya bi hortlamis ama sunu solemeden gecemicem.
DC nin tek guc kaybettigi yada 1-2 hp aldigi arabasi S2000 diil.
Ayni Rezalet Celicalar icinde gecerli. :hahaha: