tam tahmin ettiğim cevaplar:D gerçi dün gece konuyu açtıktan sonra kullanan bi kurbanla konuştum:Dbi inceden enjektörleri bozmuş alet neyse biz doğru yoldayız ucuz etin yahnisi herzaman yavan olur:D
Printable View
tam tahmin ettiğim cevaplar:D gerçi dün gece konuyu açtıktan sonra kullanan bi kurbanla konuştum:Dbi inceden enjektörleri bozmuş alet neyse biz doğru yoldayız ucuz etin yahnisi herzaman yavan olur:D
walla ben kullanıyorum benım arabam aslında 1.4 du bunu aldım vtec oldu...ayrıca arkaya falan yazılar geldı modulu takınca 1.4i gitti 1.6vti geldı bence alın:)
:D:D:D:D:D:Dhatta 1.6 ies typeR geçiyor artık
dizelde sonuç aldı arkadaş iyi gitti işin sonu serviste değişen enjektörler oldu :D:D:D
ama baya faydası vardı corsa ile iyi gitti baya hissiyat iyiydi işeyen enjektörlerle devam etti işte hayatı :):D
yaw salak salak şeylerle kandırıyorlar insanı
ustune bide turbonator takti mi super olur :D
nano charger ı pas geçemyin lpg charger çıkmış bide alıp kenara koymak lazm :D
zuhauhauh hepsini ekle 1.6 arabaya adagiyukari 200hpsin, millet bosuna o kadar para veriyo Type-R'a fln :D
bundan 2 tane taksak 30hp verirmi?
ahahha tuning dergilerinden birinde gördüm bi stickler değişimi gazla gitsin :D:D:D aslında tuner charger çıkartmak lazım bunu kendinize takiosunuz verio gazı ahhaha
wet mesir kit varmış bi de mesir charger yıhıhıhıhı
wet mesir iyidir hala gülüyorum =)
super bi sektor oldu bu nanoyu bilmem neydi hayir bide alip takip super gucler almis gibi hissettim performansi bide acayip yakit ekonomim oldu die yazanlar cizenler var :D valla eylencesine giriodum okuyodum salliodum biislerde artik sikti . inanmayin bole seylere ya
******kelox
para verince piskolojik olarak güclendini zannadiosun :D:D iman power:D
hahahaha wet mesir (:
Yalnız fotoları konulan araç 1.6 focus zetec ve uygulama yapılabilenler arasında gözükmüyor.. neyse.. her şeye kılıfları var bunada olucaktır.. :)
zetec lere zor oluyo biraz çünkü böle chip tipindeki uygulamalar ordanda anlıyabiliriz külliyen yalan harbi tam kelox