denicez denicez.kışın girmem motora falan.yaza kadar bol bol vakit var :)
Printable View
denicez denicez.kışın girmem motora falan.yaza kadar bol bol vakit var :)
çeyizi toplayacaksın yani yaza kadar:)
aynen. mayısa falan aksilik olmazsa hazır olur gibime geliyo.turbo gibi wg intercooler ıvır zıvır derdi olmadığından daha çabuk biter :)
hadi hayırlısı bakalım.takipteyim:)
tek kafamı kurcalayan kol uzunluğu.
bi kolun merkezden merkeze uzunluğu 133.5mm diğerinin 137.75mm
kısa kolun pin değeri 19.46mm uzun kolunki 18mm.
kimsede açıklama yapmayınca böyle bekliyorum embesil gibi :D
bence boosted pug nikli arkadas aydınlatır seni bu konuda yazarsa.
kol uzunluğundaki 4.25mm lik farkı açıklayacak arkadaş yok mu? o uzunlukta piston bloktan taşar üstten diye düşünüyorum?
kusura bakma kanka bu aralar elektronikle biraz ilgiliyim o yüzden cvp yazamadım
tu5j4 ün kol uzunluğu 133.5mm small en diameter 19.46mm dir pistonların pimleri sıkı geçme değil segmanlıdır
diğer bahsettiğin kol tu5j4 ün rally versiyonunun peugeot sport tarafından ürettirilmiştir hacim 1.5 civarıdır ve 10.000 gibi bi devir dönüyo
sen 133.5 luk 19.46lık olanını alıcaksın eğer siparişle yaptırıcaksan firmaya rifle-drilling yapıyolarmı die sor kolu big end den small end e kadar orta noktasından deliyolar piston piminin daha iyi yağlanmasını sağlıyo extradan bi 200 dolar kadar alırlar ama
kanka teşekkür ederim.verdim siparişimi.12.2cr 80mm.
kol konusundada artık yapcaz bişiler.
ama sanırım diğer kolu alma şansım artık yok. pim değeri 18mm çünkü kitkar olanın.
ayrıca 4mm lik uzunluk farkını nasıl tolare ediyorlar blok üzerinden çıkmıyormu piston?