97 model sedan cıvıc araca makyajlı kasa yani 99-01 panjuru direk uyarmı..?? netten bakındım ama tam anlayamadım..
97 model sedan cıvıc araca makyajlı kasa yani 99-01 panjuru direk uyarmı..?? netten bakındım ama tam anlayamadım..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
uymaz ama el yapımı filan ne gerek var makyajsız panjuru zaten gayet uygun fiyatlı
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
büyük logo hosuna gittiyse 97 panjurun logosunu çıkar. 98 panjur logosu al ama kesinlikle 98 olmalı. onu tak arkadan 2 vida sık. on numara olur
99 logosu 97 panjura uymuyor malesef
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
logolar vıdalı al tak yapabılırsın
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)