bu ne demek şimdi burda gecenin bu saatinde yardımcı olmaya çalışırken bu cevap ?
Printable View
bende dıger kısının gonderdıgı sıteyı arastırdım ordakı bılgılerı we yorumları okudum bende kesın bısı dıyemıyorum denemeden elımde olmadan bısı dıyemem sende bu konu ustune bılgı bırıkımın oldugunu gosterıyosun o sıteyı ınceleyıp sende bakabılırsın. sana yorum yapmam ıcın anca malzemeyı getırtıp uyup uymadgnı gormem lazım en yakın zmnda sana yardımcı olucam parcayı getırterek uyarsa fotolarla desteklı bı sekılde yorum yapabılırım.
sana bı soru daha h4 un yuwasının ebadı ne normal xenon ampulun baglantı kısmından bahsedıyorum 2.2" den buyuk mu ??
Örnek vererek açıklamak aşşağılamak ise işimiz zor anlaşılan Sana yardımcı olmak için yaklaşan hiç tanımadığın bi insana ilk defa xenon görmüyorum rahat ol cümlesini kurarsan bu şekilde cevap alman bence çok normal. Seni aşşağılamak gibi bi kompleksim olsa gecenin bu saatinde yardım etmeye sorularını cevaplaya çalışmazdım. Yaptığımız uğraştığımız bi iş ki bizim çektiğimiz zorlukları sizler çekmeyin diye doğru şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz ama karşılık olarak bu şekilde cevap alınca insanın sinirleri ister istemez bozuluyor.....
h4 un gırdıgı clıps yuwasının ebadını bılıyomusun acaba ?? eger 2.2" den buyukse ufak tıraslamalarla olabılır tabı arada cok fark yoksa.
Sorun yok aynı şekilde bizimde bi yanlışımız varsa sende hoş gör. Bazen internet ortamında olan konuşmalarda yanlış anlaşılma durumu olabiliyor Türkçe işte nereye çekersen oraya götürebiliyorsun :) Neyse konumuza dönelim H4 ampul ün geçtiği yerden geçebilicek boyutta bi mercekğin o kadar geniş olarak aydınlatma yapabiliceğini sanmıyorum varsa mükemmel bi durum. Belki dediğiniz üründe yerine mercek oturabilir ama far camının yine açılması lazım diye düşünüyorum. Bilgim yok bilmediğim konudada yorum yapmayı sevmem araştırdım ama bulamadım bilen birisi elbet çıkar açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz.
Söyle bir tavsiyede bulunayım sizin araçların mercekli farları bulunuyor diye biliyorum ikinci el olarak bunlardan uygun fiyatlı bulabilirsen hem rahat çalışma yapmış olursun uğraştığına değer hemde her ihtimale karşı geri dönüşün olur.
angel lı oldugu ıcın benım hosuma gıtmıyo ama deneme amaclı hersey olabılır :D suan nasıl takıldıgını cozdum gıbı bırazdan sana acıklamayı yapıcam
ewt suan ıcın cozdum olayı adamlar harbıden hıcbıseyı kesıp bıcmeden oturtuyolar. tek yaptıkları farı once fırında ısıtıp orj olan sılıkonunun tam olarak erımesı degıl ama sakız kıwamına gelmesını saglıyolar we far camı ıle far kısmını ayırıyolar sonrasında orj far delıklerıne bu merceklerı monte edıyolar ztn mercegın delıklerı xenon ların delıgı ıle aynı bı fark yok arkadan somonla sıkıstırıyosun we tekrar farı fırına koyup aynı sakız kıwamına gelmesını saglıyosun we tekrardan yerıne oturtuyosun. buda vıdeosu
Installation guide for retrofitting mini Bi-Xenon projectors in Motorcycle headlight - YouTube
bildiğim kadarıyla buzlu camda xenon kullanamassın .odaklama yapmıyor.2. olay silikonu pürmüzle ısıtıp eritmek ve o şekilde açmak kaolay olur, eğer bahsettiğin buysa.. arkadaşın dediğ gibi angel modelleri alıp içini açarsın ve dandik olan merceği kaliteliyle değiştirirsin sorun çözülür
angellısını degılde benım orj farın camını normal camla degıstırme ımkanım warmıdır acaba?
tabi niye olmasın çıkma şeffaf far bulur senin oem ye aktarırsın bulamassan pilexiglasstan far camı döktürürsün sanırım 2 sini 100 150 gibi bi fiyata istanbulda döken yerler var biraz araştırma yapmalısın. şeffar mika far camı olmadan olmaz.