User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Orjinal Megane 2 Arka Tampon'unu Fiberle RS Tampon'a Çevirebilirmiyiz ??

ANIL ERCAN
    Misafir

Orjinal Megane 2 Arka Tampon'unu Fiberle RS Tampon'a Çevirebilirmiyiz ??

Bi tane megane 2 Var belki görmüşünüzdür İnternette Megane 2 Sedan RS adam Resmen arabayı RS Yapmış Bende diyorumki Megane 2 sedanlar İçin rs arka tampon Yok Maalesef HB Rs'lerin arka tamponunu benim Orjinal tampon'a fiberle Uydurabilirmiyiz ?

Bu resimdeki tampon Komple dökümmü yoksa Orjinal tampon'*** uydurmuşlar bi türlü Çözemedim Yapmak istedigim bunun aynısı Böyle bişeyi yapmak mümkünmüdür Fiberle ? Tampon eki yapmak istemiyorum çok kötü duruyor Hatları belli oldugundan. Ama bunun gibi Orjinalmiş havası vermek istiyorum..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    megan cc Rs`in arka tamponundan uydurmus gibi geldi bana sanki biraz..
    - K -

________
    Dr.Ecu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megan cc Rs`in arka tamponundan uydurmus gibi geldi bana sanki biraz..
    Megane 2 cc'lerin arka stopları farklı Oldugundan tampon yapısı Megane 2 sedanlara uyarmıki acaba Hatları felan Hiç aklıma gelmemişti Megane 2 cc rs tamponundan uydurma oldugu..

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiberle plastik birbirini tutmuyor ve ondan komple tampon yapılması lazım diye biliyorum ama eminde değilim...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hb araca gore sedan tasarima sahip oldugu icin ben bu sekilde dusundum..He turkiyede megan cc cok az,rs`i zaten yok o ayri dava

ama istedikten sonra yapilmicak bisey yok.. egzo uclari ve izgarayi servisten orjinal alip

ve pdf formatinda veya x y z jj tt formatinda netten bicok dokuman bulup iyi bir fiber ustasi rahatlikla yapar oda ayri dava...
    - K -

________
    Dr.Ecu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Ben komple Faz 2 RS Ön tamponu sormuştum istanbul Garaj'a lakin bana 1 milyarı geçer dedi orjinal plastiki ızgaralar dahil 1.5 milyar 300 400 Daha verir orjinal plastik alırım demiştim

batucan'da orjinal plastik tampona işlem yapılmaz diyor :S yani mesela bu degilde tampon eki yaptırsam 100 tl'ye o tampon ekini orjinal tampona fiberle hatları belirsiz bir sekilde sanki orjinal tamponmus gibi uyduramıyormuyum ?

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben komple Faz 2 RS Ön tamponu sormuştum istanbul Garaj'a lakin bana 1 milyarı geçer dedi orjinal plastiki ızgaralar dahil 1.5 milyar 300 400 Daha verir orjinal plastik alırım demiştim

batucan'da orjinal plastik tampona işlem yapılmaz diyor :S yani mesela bu degilde tampon eki yaptırsam 100 tl'ye o tampon ekini orjinal tampona fiberle hatları belirsiz bir sekilde sanki orjinal tamponmus gibi uyduramıyormuyum ?
    Vidalar macunla kapatırsın en kötü... Konuşuyorum ama bugune kadar polyester tampon hiç yaptırmadım...

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vidalar macunla kapatırsın en kötü... Konuşuyorum ama bugune kadar polyester tampon hiç yaptırmadım...
    vidaları kapatmak yetmez mesela bak söyle resimle göstereyim

mesela bu arka tampon ekinin ek oldugu bariz belli o belirgin hatları tampona orjinalmiş gibi uydurmak imkansızmı acaba ? yada kesilmesimi lazım tamponun o ekin takıldıgı yer kesilip macunla felan tampona uydurulurmu ki

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orj tampon ortadan kesilir. ust kisim plastigin alt tarafina fiberden istedigin sekli yaptirtip 2 parcayi birlestirirler. Macunu biraz fazla olacagindan en ufak tiklamada macunu atar tampon

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orj tampon ortadan kesilir. ust kisim plastigin alt tarafina fiberden istedigin sekli yaptirtip 2 parcayi birlestirirler. Macunu biraz fazla olacagindan en ufak tiklamada macunu atar tampon
    Aradıgım cevap buydu teşekkürler.. lakin su macunun atması tamponun kırılması felan sıkıntı illa biri gelip arkadan tıklar :S

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradıgım cevap buydu teşekkürler.. lakin su macunun atması tamponun kırılması felan sıkıntı illa biri gelip arkadan tıklar :S
    Gul diken iliskisi. Fiberde is ne kadar extreme olursa o kada hassas olur. Ben oldum olasi fibere karsiyim.

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiberle yapılırken malzemeden kaçılmaz ise tıklamayla değil vurmayla bile kırılmıyor ama maliyeti daha fazla olur fazla polyester fazla fiber ama yapılmışken o şekilde olur sağlam olur bunuda şurdan biliyorum Corsaya arka tampon ekleri satılıyor 100 lira civarı fiberi ince ufak bi tıklamada direk kırılıyor ben kaldırımlarda duran babaya tıklamıştım hemen kırılmıştı sonrasında aynı kalıbı kartondan oluyor genelde o kartonun üstüne kalın halı gerip bol polyester atın kat kat kurudukca atın sonra alttaki kartonu alabilirsiniz çok sıkı bol malzemeli polyester - fiberle bu şekilde aşırı sağlam oluyor tekme atıyoduk ayağımız acıyordu ekte resimdeki gibi kırmızıya çizgim yer komple ek beyaz olan kısım yani düzgün yapılırsa fiber olur sıkıntı yaşamassın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)