Sorular başlıkta, cevaplar için şimdiden teşekkürler.
![]()
Sorular başlıkta, cevaplar için şimdiden teşekkürler.
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Yok mu bilen ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
mugendi sanırım
Valla bende 100% Carbon Fiber Spoon Replika spoiler var zaten, bu çok hoşuma gitti.
Gene imdada koştun Mertcan'ım kanküm, bir kıyak daha yap nerden nasıl ne kadara buluruz onu da araştırıp bulursan çok makbule geçer.![]()
Seeker V2 de güzel gibi aslında...
![]()
Evet yok mu Alex Riser'ı nereden bulabileceğimizi bilen bir baba yiğit ?![]()
Alex Riser dediğimiz şey öğrendiğim kadarıyla orjinal CTR spoilerinin altına takılan ek ayaktan başka bişey değil. Oda yükseltip açı veriyor
![]()
Legen...wait for it...dary!
nasıl güzel bir kasadır bu yaa ne taksan yakışıyor arkadaş![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Valla bu Alex Riser çok bomba birşey değil ama 3. stoptan mıdır, duruş açısından mıdır bilmem çok hoşuma gitti. Yok mu nereden bulabileceğimizi bilen ?![]()
Alex Riser'dansa Seeker V2 daha güzel geldi gözüme bence ondan tak, m3 gt spoilerine benziyor ayrıca çıkan kanadı![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
benim arkadaşım yaptı bundan
http://g1203.hizliresim.com/v/m/3ny57.jpg
adı laz ramazan floryada
SENSİN.
Valla güzelmiş de tepe STOP'u yok, yaw bir şekilde yardımcı olalım birbirimize bulalım şu meredi.![]()
valla sık bı spoıler bence bulgarıstanda cocuklar orjınal spoılerı bu hale getırıyolardı ama valla hıcte bakmadın nasıl yapıyolar dıye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)