Yardım lütfen. Arkadaşlar jant rengini kaiser silver metallic nh546m yapma arifesindeyim nedersiniz. Önerisi olan varmı ?
Yardım lütfen. Arkadaşlar jant rengini kaiser silver metallic nh546m yapma arifesindeyim nedersiniz. Önerisi olan varmı ?
sarı olablir
Kimseden beni düşündürecek fikir çıkmayınca modaya uyup gun metalde karar kıldım. Sonuçta ortaya çıkan sonuca yorumlarınızı bekliyorum..
![]()
hemşerim abim ellerine sağlık, gerçi işi bitirmişsin ama biraz daha koyu olsaydı, yani aynı rengin biraz daha karanlık tonları denenseydi nasıl olurdu?
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Gri gayet güzel olmuş maşallah,
çok güzel olmuş![]()
En temizini yapmışsınız iyi olmuş![]()
Güzel olmuş elinize sağlık, biraz daha koyu olabilirdi bence
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, bir ton koyu daha hoş olabilirdi.plasti dip ile mi uygulama yaptınız?
eyvallah Zafer'im.
kaiser silver metallic nh546m -bu renk kodu ile boyacıya gidince zaten bilgisayarda direk Honda çıktığı için bu renk olsun istedim.
Teşekkürler.
Sağolasın.
Eyvallah
Çok sağol. Önerinizi artık başka arkadaşlar uygulayacak sanırım. Gerçekte bakınca içime sindi. Etrafımdakiler de çok sevdiler. Mavi Bijonlar da yakıştı. Sibop kılıfı ve kapaklarıda görseli tamamladı gibi.
Teşekkürler. Plasti dip değil. 15 boya (gun metal) 15 parlak vernik. 200 numara İsveç malı zımpara ve kalın kağıt bant, toplamda 35 tl. Honda amblemlerini de evde transparan folyo vardı, ordan keserek yaptım.
Sayın Başbakanımız gibi düşünenlere inat yaptım. Hani 15 yaşındaki araba değişmeli düşünenlere inat "Tarzı olmayan yaşamasın" diyorum.![]()
masallah harika olmuş
Güzel olmuşBronz da denenebilirdi
Maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)