İletişimden kaynaklı ufak bir yanlış anlaşılma olmuştur. Arkadaşın konuyu baltaladığım için özür dilerim. :)
Printable View
Başarılı :)
Vectra C'de var bu özellik ama her geri vitese taktığımda da inmesinden nefret ediyorum.
Sis farı mevzusu olursa şahane olur.
Aynanın 1 kere inip 30sn beklemesi bana daha mantıklı geldi.
Çok güzel bir sistem ama aynı far sensörü gibi 80-90tl'ye alıp bi okadarda taktırma için verdiğimde 150-200 olursa benim için pek anlamı kalmıyor yada çinden 10-20 dolara al geç mantığı çıkıyor.
Emektir 500tl bile istesen az ama çok ufak rakamlar çıkarsa siteden bile bi anda 50-100 sipariş gelir, şuan tamen fiyat beklentisine girdim, beklemedeyim.
Ben de beklemedeyim . . .
ayna tekrar eski yerine geliyormu?. Ayna hangi konumda olursa olsun geri vites konumunda hep aynı yere geliyor mu?
bütün bunlar oluyorsa aracın üzerindeki hareket motorlarını da değiştirmek gerekmezmi?
4-5 saniye yeri gösterip düzeliyorsa güzel. Ben 118'i yanaştıramıyorum, sağ arkada direk, ağaç, tabela v.s. varsa. Görmüyorum çünkü.
2008 model peugeot 308 aracım var. Kitapçıkta bu özelliğin zaten varolduğu söyleniyor ama bir türlü çalıştıramadım araçta.
Çok güzel bir sistem elinize sağlık uçuk fiyat olmadan pazarlanırsa yok satar
emeğinize sağlık gerçekten,
eğer pazarlama olursa cam filmi, app gibi satılır bu piyasada
nacizane bir öneri sunabilirsem, geri vitesten 1'e alınca hemen düzelmesin ayna, belirli bir hızın üstüne çıkınca düzelmesi daha iyi sanki. Genelde park yerine 2-3 hamlede girebiliyoruz, yazık aynanın başı dönmesin sonra :)
Geri vitesten çıkınca artık hemen yukarı kalkmıyor ayna.6 saniyelik gecikme ekledim.6 saniye sonra vitesin boşta oldugunu algılarsa ancak o zaman kalkıyor.
başarılı bir çalışma olmuş iyi bir fiyat beklentisiyle takipteyim :)
Özel mesajınızı aldım teşekkürler.Bu sistem her araca bağlanabiliyor mu yoksa belirli araçlara mı bağlanıyor?
Her geri vitese atıldıgında da aynanın inmemesi için şöyle bir iyileştirme yaptım:
Direk geri vitese atıldıgında ayna inmiyor.
Geri vites-Boş-Geri vites yapıldıgında ayna iniyor.
Yani modül ikinci geri vites sinyalini aldıgında devreye giriyor:)Aynanın inmesi isteniyorsa boşa atıp tekrar geriye atmak yeterli oluyor.
Sistem elektrikli aynaya sahip her araca oluyor.En son BMW E46 ve C4 picasso'ya takıldı.
Selamlar abicim 2011 c30 a takmak istiyoruz olumlu olumsuz cevabını beklemekteyim duruma göre 2005 1.16i de olabilir :)