Arkadaslar merhaba,
Izmirde boyasiz gocuk duzelten en iyi usta kimdir? Adres / telefon bilgisi alirsam memnun olurum...
bunun yani sira, en iyi kaportaci ve boyacinin iletisim bilgileri alirsam super olur...
konu biraz acildir...
Arkadaslar merhaba,
Izmirde boyasiz gocuk duzelten en iyi usta kimdir? Adres / telefon bilgisi alirsam memnun olurum...
bunun yani sira, en iyi kaportaci ve boyacinin iletisim bilgileri alirsam super olur...
konu biraz acildir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
dolu bızım arabayıda vurdu 2005 boyasız e200 comp. gozum gıbı saklıyordum boya yok arabada. malesef dısarda kaldıgı gun doluya denk geldı. autokıng, bocsh car servıce, sanayıde bır kac usta ıle gorustum. bızım aracta yaklastık 50-60 tane vuruk var. autokıng 700 tl cıvarı fıyat verdı, bosch 1400, sanayıde cok meshur bır usta varmıs 2000 tl dedı. kaskoyu bozmak ıstemıyordum ama rıske gırmeyıp ıyı denılen ustaya vercem bırazdan gıtcem hasar dosyası actırmaya adamın telefon ve adresını ogrenıp paylasırım
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Ben esnaflıgından ve insanlıgından çok memnun kaldıgım biridir görüşmenizde fayda var işçilik hizmet fiyat orantısı 10 numara 3.sanayi sitesinde 0543 693 04 94
Alaçatıdan fatih derseniz yardımcı olurlar.
3. sanayide içeri arabayı alıp kepeng kapatıp çalışan usta vardı, o bahsi geçenlerden değilse onu bulun derim![]()
Bahsettiginiz ustanin adi nedir acaba? Kaportaci mi boyaci mi?
Elinde cok isi oldugundan oyle yapmis olabilecegini soylediler. 10taneden fazla usta cagirdim ama en ilgisiz ve dakikasinda geri giden ustaydi. Namini cok duydum, kendisiyle calismak isterdim ama umursamadigindan ustune gidemedim acikcasi![]()
ozel bir usta oldugunu herkesten duydum...
Bahsedilen kisi fatih ustayukarda bahsi gecti...
isciliginin cok cok iyi oldugunu herkesten duydum, suphem yok ama kendisi benimle pek ilgilenmedi, sanirim yogunluktan...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
İsterse ufo yapsın ben mesela o ustalara gitmem çevremdekileride yönlendirmem açıkcası. Haa onlarda beni çok bekliyordu belki ama herşey ustalık değil. İlgilenmemek nasıl bir kafa yapısıdır anlamak mümkün değil..
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Kasım 2013 de Marmaris de şirket aracım clio da dolu hasarı oluştu.kaskodan yaptırdım 5664 e mesaj atınca çarpma yazıyor.Alsancak da oto zenit te Barış var 3 gün uğraştı araçla mükemmel bir işçilikle boyasız düzeltti tavsiye ederim. Kendisi sadece bu göcük düzeltme ile uğraşıyor.Eskiden tedo zafer vardı İzmir den gitti o da profesyonel olarak bu işi yapıyordu.
3. sanayide fatih abi den baska usta tanimam aracinizi ona yaptirinki hatasiz olsun bence, dediginiz gibi isi cok yogun tekrar gidip konusup aracinizi mutlaka ona yaptirin isciligine herturlu kefil olabilecegim bir ustadir
Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
istanbul icin onerisi olan varmi dolu hasari duzelticek?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)