Herkese selam. Yine ben ve acabalar, neler yapilabilirler ile iç içeyim. Bu sefer komple boya söz konusu. Zaten piyasası soru işaretleri ile dolu bir markanın aslında fazlasıyla mantıklı bir kombinasyonu olmasına rağmen uygun görmediği fiyat aralığına sahip bi araca sahibim. Nasıl olsa satmak durumunda kalırsam hoş olmayan tecrubelerle karşı karşıya kalacağından o anı düşünmeden uygulamalar yapmaya daha doğrusu evlat edinmeye devam edeceğim.
Bu kadar girizgah yeter bence artık konuya gireyim6 ayda 1 klasik boya koruma paketlerinin yetmediği aracimi 7 8 aydır sokakta bırakmak durumunda olduğum için çocukların zalimligine fazlasıyla maruz kaldı.. daha öncesinde boyalı olan arka kapima 3 ay önce çarptılar ve işinin ehli olmayan bi kaportacida o kapı sağolsun rezil oldu ben de aracı bu bahane ile ya boyalı yerlerini tekrar boyamayi bu sürede o bölgelerdeki göçükleri de elimine etmiş olurum diye gündeme taşıdım. Sol ön ve arka kapı ayrıca arka çamurluk boyama ayrıca marspiyeller icon 1000 tl fiyat aldım. Da işin sıkıntı kısmı parçalı görüntü riski. Zamanla oluşacak alacali görüntü beni tekrar boyamaya iter diye komple boyama düşüncem var.
O yuzden komple boyamali miyim? Bu işin abartı olmayan ücreti nedir? Buralarda onu yapmak da sıkıntı gerçi aşağı tukursem sakal yukarı bıyık misali arada kaldım. Kaputtaki taş izleri vs göz tırmalıyor, yine aynı şekilde tamponlardaki çizikler de...Fikirlerinize açığım.
Edit: 3 bölge artı marşpiyel için 1000 tl fiyat veren yer otto zenith adıyaman. Her ne kadar burada bir pasta bile sürdürmemem gerektiğini bilsem de mevcut şartlarda insan zorunda kalıyor.