Topkapı da kardeşler jant var akınsal sanayide. Jantlarınızın durumuna göre 300 ila 400 TL arasına boyarlar.
Bana da jant boyamacıların fiyatları yüksek geldiği için sanayide kaporta boyacısı arkadaşıma 250 tl ye boyatmıştım yaz sonunda doğru, hiç atma soyulma falan olmadı
teşekkür ederim,baktım ama bana biraz uzak..
istanbul beşiktaştayım oraya benim 2 kere gitmem 150 lira benzin demek
var aslında elimde de gelir ama zamanım yok...
yoksa hayat felsefem DIY üzerinedir
evet oraya bakıcam teşekkür ederim.
médiocrité partout
Jantların durumu düzgün ufak zımpara işleminden sonra bence jant boyama işini bı haftasonu eğlencesi haline getirip kendiniz boyayın. Güzel paralar istiyorlar yanlışlıkla bı kaldırıma surt yıkamacı eleman dalsin fırçayla gitti yarı canı
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Konu sahibinin affına sığınarak bir şey sormak istiyorum.
Can sıkıntısından eski jantlarımı boyayayım dedim. Malzemeleri aldım giriştim. Ancak zımpara işleminde kafama bir şey takıldı. Zımpara yaparken alttaki astara kadar ineyim mi yoksa boyanın yüzeyindeki parlaklığı alacak kadar zımparalasam yeter mi? Astara ineceksem çok zaman alıyor ve yoruyor![]()
Şunu izleyin, fikir oluşur yaklaşık olarak
Çizik varsa çizikleri alana kadar zımpara özetle..
YouTube
Benzer ihtiyaçlar için Viaport Asia ya 2km mesafedeyim. Sulu desen transfer (karbon, ahşap vs.), hologram boya, seramik kaplama, pasta cila, sökülebilir kauçuk kaplama gibi araç kozmetiği ile ilgili hemen hemen her konuda yardımcı olurum. En kısa sürede konu açıp örnekleri paylaşacağım.
o ucuza yaptırcan yaa hani bu işi inan bütcemi aşıyo dediğin o fiyatın X 2 sine mal olacak sana istediğin gibi olması için
tabi ki yinede sen bilirsin
tecrübeyle sabit ben bizzat yaşadım
ben yine de söliyim jantmax
3-4 senedir aracın üsütnde jantlar hemen hemen hergün yıkanan benim gibi kıl bi adamın arabasında ilk gün kü gibi boyası üsütnde
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)