bu 3. dahası gelcek inş.:) her hafta bi tanesini takıom:D saol
Printable View
Tebrikler Valla, Muazzam durmuş :) Eline Emeğine vede Aklına Sağlık :)
Tesekkürler:-)
hocam bide ek ya yapalım bundan :D masallah cok guzel olmus
harbi çok yakışmış... yine harika olmuş...
Çok sağolun satıyom yakında tamponu sıra 1.8 hatcback te:-)
cok guzel olmus masallahh :)
bende dün yeşilyurtta gördüm valla yerle bir gidiyordu ama çok güzel görünüyor maşallah:)
masallah cok begendım cok guzel durmus yandan foto yokmuydu acaba?
eve net al artık ramo :D
Lan ramço gene geldin sana gıcık olmaya başladım ona göre. Utanmion bir fiberle takılırken sen plastikleri tak takıştır. Bak kardeşin de plastik ön ek aldı ama sana ihtiyavım var cumartesi yanındayım ona göre :)
bide mugen taksana hazır honda tamponu warken :D
+ çok güzel olmuş bu hali .. kazasız belasız inş.
bende istiyorum :D
Konu Hortlamış Yav :D
Ramooo dün Akşam yapıyorum gibi diyodun şimdi bakıyorum 1 hafta olmuş yapmaya başlıyalı daha 2010 tamponu takıcaktık si:(
aynen aynen nerdeyse benim 2010 civic projemide çalıyodu :) allahtan son anda olmamış
anaaa horttlamıış konu:Dzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güzel olmuş değişik bi çalışma :)
super olmus cok cici duruyo, benim de on tampon degiscek bole bisey denesek basarabilirmiyiz acaba maliyeti neye cikar acaba??
koskoca japonya bile sana yenik düştü bu tamponu bu arabada görseler isyan ederler nası düşünemedik die :)
nakit olayını halledeyim geliyorum connecte ek9 tamponu takıcaz hemde ekiylen beraber :D bi bombada burdan gelir :D
ahahahhahha ben fiestaya ferrari tamponu istiyorum mümkünmüdür abi biraz tuningçiyimde :D
fazla tuningcisin gırgır spec:icon_tup: istersem lambo tamponu koyarım gırgıra gerek yok:D imzadada yazdığı gibi sıkıntı yok :D
farklı ınsan ramo :D ahahhaha
çok guzel olmuş tampon birleştirmenin en kötü yanı alttan çarptıgında macunun catlamas kötü bir görüntü oluyor
bende öle bi sorun yasamadım:)
harbiden çok güzel olmuşş maşallah