malzeme kendınden yapışkanlı fakat uygulayacagınız yuzey cok egımlı veya kıvrımlıysa ısıtıp oraya uygun seklı vermenız gerekır bunun için kuvvetli bir fön makınası kuaforlerın kullandıkları gıbı yada bu iş için kullanılan ısıtıcılar var
Printable View
malzeme kendınden yapışkanlı fakat uygulayacagınız yuzey cok egımlı veya kıvrımlıysa ısıtıp oraya uygun seklı vermenız gerekır bunun için kuvvetli bir fön makınası kuaforlerın kullandıkları gıbı yada bu iş için kullanılan ısıtıcılar var
Yalnız bu alıntı olan meganı yaparken şayet bi baloncuk oluşursa tamiri zor oluyor.Direk çöpe.
Ben kendı çapımda yaptıgım uygulamalarda hem zemini hem de filmin yapışcak yüzeyine iyice cam sil püskürtüp yapıştırıyorum ve kredi kartı vb bi cisimle de üzerine bastırarak suyu dışarıya tahliye ediyorum.Sonrasında fön makinesiyle sıcak hava veriyorum üzerine ve yapışıp kalıyor
Aynı uygulama benim aracımda da var... Gayet memnunum.. Sadece bazen arkadaki şoförler geri vitese geçtiğimi anlamıyorlar ama olsun :) Antepde heryerde yapıyorlar Adanada da olması lazım :S
adanada kim yapiyorki
bu folyonun sarısı yokmu ben sislere yapmak istiyorum
20 lira backlight boyalarına vermektense 50 lira kaliteli bir folyoya verilebilinir. Ben bahsettiğim sprey ile stopların çevresini kapayıp sıktım, istediğiniz kadar uğraşın aynı tonu yakalamak imkansız iki stopta. Üstelik aracım iki günde bir yıkanıyor ve şimdi gördüğüm kadarıyla rengi açılmış, ha güzel durdu durmasına ama :D neticede folyo yaptırmanı tavsiye ederim.
adanada da yapan buldum ama daha gıdemedım pekı bu muayne de sorun yaratırmı sorma amacım su eger oyleyse gıderken sokmek ıcın