bende delsola en cok bu body kiti yakıstırıyorum cok guzel gozukuyo bence o seritleride cıkartın.yesil jantlarıda dusunmeyin bile derim:)
Printable View
yaptırır mısın yaptırmaz mısın bilemem bu tip işlemlerde Şeyba Fiber tek geçiyorum.
Akdeniz Sanayi sitesi 5011sk olması gerek.
bence s2000 görünümü yapacağına hiç yapma daha iyi.doğan görünümlü şahin gibi gerek yok :) aracın hatları sert deil yumuşak.ona göre bir lip güzel olur. arka tampon difüzörlü olabilir.çekici bir renklede tamamladın mı sürmede otur önünde çekidek çıtla.:)
velside replika ön tanpon ve kendi tasarımım arka tanpon var 2 si 1000 tl yaparım ilgilinenirsen resimleri atarim
Bence onu komple EK kasaya cevir `99 :)
arkayada bi s2000 stobu yada coupe civic :) AL sana marjinallik.Tr`de gormedim hic :) ama en azindan kafayi EK kasa ile degis derim :)
Kolay gelsin abi.
Yurek istedigi icin bu isi yapmak,fotograflar ve video ile desteklenirese yapim asamasi cok rahat gayette rahat satar ;)
Tampon,2x camurluk,2x far,kaput :) arka taaraf istege kalmis ;) stockta birakilabilir guzel bir tampon ile desteklenip :)
Aynen :)
s 2000tarzı uzun far iptalli görmüştüm çok güzeli bi araştır bu çakma ek irenç durmuş umarum sahibi siteden fln deildir
....................
eg kasa olursa daha tatlı oluyor :D http://www.crankshafted.com/upload/f...3/delcivic.jpg
ek kasa güzel deil ama eg kasa gercekten tatlı duruor.. arac tamamlamış birbirini