Arkadaşlar, Del SoL sahibi olanlar yada bir şekilde gözüne çarpıp bilgisi olanlar, varsa ve bu konuda bilgilerini paylaşırsalar çok sevinirim![]()
Arkadaşlar, Del SoL sahibi olanlar yada bir şekilde gözüne çarpıp bilgisi olanlar, varsa ve bu konuda bilgilerini paylaşırsalar çok sevinirim![]()
şöyle birşey gormustum
http://www.sahibinden.com/honda_crx_...word=del%20sol
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Bence DelSol'un kendi orjinal tamponları,tasarımı çok şık yaşına göre..Orjinal tamponlar+güzel bir jant+alçaltma işlemi ve canlı bir renkle çok daha güzel durur.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
orjinal tamponları fazlasıyla estetik hiç gerek yok ellemeyin![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
orjinal tampona lip takın yeter o tampon çok kaba duruyor hele yandan ve çaprazdan çok fena gereksiz ağırlıktan öte değil
Vallahi bende vaz geçtim, hazır body-kitten, hiç biri içime sinmedi, ben kendim orjinal üzerinde bir şeyler yapıcam 10 gündür photoShopta siliyorum çiziyorum
Şekildeki gibi; tabi bunu hangi ustaya yaptırıcaz oda bilinmez?
![]()
şahsi fikrim bence komple butar işlemlerle uğraşmaktansa rengibi daha değişik bi tona boyayın bitsn![]()
örn: radar honda mehmedin arabasının rengi çok tatlı
+ öl lip
+ güzel jant
+coilover ile alçaltma
başka hiçbişeye ihtiyaç kalmayacak
o mis gibi plakalığı neden iptal edip tampona yapıştırıosunuz hiç anlamıorm
tabi zevkler tartışılmaz ama bana hiç estetik gelmiyor
buarada bnm arka plakam kare önüde kare yaptıracam ve ebayda güzel plakalıklar war onlar çok şık duruyor tavsiye ederim
Bu cantlar ve renkleri nasıl peki? birde brembo 30cm disk attım önede, arkayada
![]()
Yav neden katlediosun güzelim arabayı tamam zevk meseleside illa çok deişik bişee istyosan s2000 tamponalrını delsole uayralmayı düşün derim ...
Abi mevcut rengini degiştirip temel renklerden birine boyatsan arabayı (kırmızı,beyaz,siyah gibi) güzel bi jant lastik kombinasyonu yapsan şu verdigin örneklerden daha iyi olur bence.. Örnekledigin tarzda modifiye çok geçmişte kaldı artık
Tango-1 never dies.
demek istediğim , crx'e body-kit yapıp bozmaktansa bu tarz sade ve güzel yapılabilir , eminimki body-kit li halinden çok daha şık olucaktır...
Ahanda bu nasıl?
Kaputu uzatıp farların görüntüsünü değiştirdim.
Logo kırmızı
sisleri farların altına çektim
karbon kaput + şeritler
Arkadaş eskidi meskidi bilmem. yemişim "şıdartları"
Biraz yaratıcı olun yaw, nihayetinde makam aracı değil bunlar, özellikle bu araç spor kasa?
www.cardomain.com ordaki
rating leri yüksek araçlardan feyz alabilirsiniz
bence şahsi fikrim aracı folyo kaplamak ve kaputu uzatmak çok gereksiz işlemler
modifiyede yapmak istiosunuz motora onun yerine karbonfiber kaput kullanıp hem goruntu hem işlev daha mantıklı
del sol tum hondalardan ağır 2000 kadalara kadar bence yapacağınız goruntu modifiyelerini hafiflik ilkesi ile gerçekleştirmelisiniz
buarada videodaki del sol çok tatlı ama o ark kanat goruşu kapatır büyük ihtimalle bende kanat manat yok çok rahatım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)