Uzay oto getiriyordu sanırım...
Printable View
Uzay oto getiriyordu sanırım...
Bu body ve 20" BBS CK yada CH ile yıkılır, bence
http://www.audituningmag.com/wp-cont...re-audi-a4.jpg
Caractere yine bitirmiş olayı.
konuyu çok karıştırdım ama bu foto çok hoşuma gitti. muhtemelen 20" BBS CK olması lazım.
http://aeperformance.com/Images/B8A4/IMG_7703.jpg
bu jantlar ve caractere kit
Bugracim selamlar,
Fiber istemiyorum yazmissin, Temelli Servis 2 adet Rieger bodykit yapti orjinal tamponlari traslayarak hemde, fiber parcalar ekleniyor. Jant ve komple egzost sistemide mevcut (custom tabiki). Ben en son Kemal Usta'yla konustugum 4500-5000TL gibi bir fiyat vermisti hepsi icin boya montajda dahil ve garantili vaktin varsa bir ugra fotograflarini ve canlisini gorecegini dusunuyorum kendilerine yaptilar cunku araci.
Görüştüm geçtiğimiz hafta.Hala hatırladıkça gülerim söylediği fiyatı :)
Kankam,kardeşiiiiiiiiiiiiiim :D Valla ne makbule geçer bir bilsen :) Hatta güzel bir 19 ya da 20 jantla da takasa girebilirim :D
Rieger'in ön eki daha güzel gibi sanki.
Lan zaten yürümüyor,o jantlarla iyice yürümez :D
Ben inatla BBS LM isterem diyorum :)
Selam Fırat.Eğer jantlar hariç komple kit için ve kitin eğer tamamı fiber değilse süper fiyat.Nedir,kimdir,nerededir bu servis?
ya ne ugrasıyosun kardes araban guzelmiş zate çil çil bin işte orjinal orjinal yada git bi mk2 golf al proje yap ille kurcalıcam kaşınıyorum falan diyosan :D:D:D:D:D
bence yaptır 10 numara olur :)
Fiber evet gerçekten kotu oluyor ama yaptırmasını bılırsen emın olkı sıkıntı cıkartmıyor o gun sende gozlerınle gordun hısara çıkarken tampon ıkı bukum oluyordu ve yıne kırılmıyordu marşbiyellerde aynı sekılde ama tabı coook emek gerektırıyor :)
Bence caractere ön tampon daha güzel ;)
Her fiber dandik malzeme diye bir kaide yok , mesela mugenin parçalarıda fiber ama dandik değiller , olmadıkları gibi bide pahalı :)
O yüzden çok düzgün bi işçilikle replikası yapılırsa da güzel olur.