adama bana bi msj atmış o kadar uzunki :D okulda okusaydım o kadar 1. lik ile mezun olurdum :D:D:D ellerine sağlık bilgi için
Printable View
adama bana bi msj atmış o kadar uzunki :D okulda okusaydım o kadar 1. lik ile mezun olurdum :D:D:D ellerine sağlık bilgi için
ledlerle uuraşırken plaka ışığını unutmuşsun :D:D.D ayrıca güzel olmuş sinyaller fena duruo, ilk gördüğümde equalizer demiştim de tutturamamışım ama yaklaşmışım :D
süper ötesi ya kesin bunu firmalar çalar senden hemen patentini al..
Malii:
Bakalım plaka ışıgının birinin yanmadıgına kim dikkat edip yazacak diye bekledim
Plaka ışıgını unutmadım.Söktüm.Daha önce plaka ışıgında ledli güçlendirme yaptım.Şimdi tavan ve plaka için aşırı güçlendirme yapcam
Ellerinize sağlık gerçekten çok beğendim ;)
HAni video ben mi göremiyorum?:(:(:(
eheue ben yeni gördüm bunu
güzelmiş, baya dikkat çeker trafikte
yanlız ledleri birde gündüz görmek lazım, parlaklıkları yeterlimi acaba ?
Öncelikle emegin ve böyle birseyi denemiş oldugun için canı gönülden kutlarım ama bence cok guzelle apacia rasında imce bir cizgi var ledlerle devreler ta ben lisedeyken ödevimizdi kesinlikle işlemci kodlamak zordur e bunada eyvallah benim kişisel gorusum yaptıgın bir sahin vardı bence o daha guzeldi lütfen yanlış anlama kendi dusuncem ben sade seviorum hatta kendi cabamla 86 ya bir stop yaptım tam bitin ce paylaşırım bundan sonraki calısmalarındadad basarılar dilerim
BESTSI:
Yok abi yanlış anlaşılcak bi durum yok ortada.Hiç begenmiyor bile olsan enazından kendi düşünceni güzel bir şekılde açıklamazsın.
Son durum:
Yazılımda bugun degişiklik,eklemeler ve düzeltmeler yaptım.Marş basınca bazen pic kendi kendine reset atıyordu.Başka animasyona geçiyordu.Şu an sorun ortadan kalktı gibi.Yine birkaç gün denicez.Aynı sorun yine başlarsa(başlıcagını sanmıyorum) bu sefer donanımda degişiklige gidecem.
:) tebrikler harika olmuş ...
eğer fazladan üretirsen fiyat konuşuruz :)
bende benim arabaya koyarım...
maaşallah eline saglık harika olmuş..........
mustafa plaka lambanın bi tanesi yanmıyo videoda :hahaha:
çok ii olmuş eline sağlık ..
ellerıne saglık helal olsun devamını dılerım.
Fotoda biraz dagınık çıkmış..Plaka lambaları şu an daha az enerji harcayarak daha fazla ışık veriyor.Ayrıca dijital dimleme özelligi ile buton yardımıyla ledlerin ışıgını artırıp azaltabiliyorum.Plaka lambasına bile mikrochip bagladım yani:D
http://i41.tinypic.com/1z6ef4m.jpg
Şu ana kadar hiç öyle bi problemle karşılaşmadım.Arac bu sinyallerle muayeneden sorunsuz geçti.İstesem tek buton yardımıyla sinyallerin normal yanıp sönmesini de saglayabilirdim fakat ne dicekler diye direk yürüyen sinyal moduyla girdim.Problemle karşılaşmadım.
Plaka lambaları ise göz almıyor.Ve plakanın çok geriden okunmasını biraz daha kolaylaştırıyor.yine de her türlü ihtimale karşı gıcık bi polisle ugraşmamak için dimleme koydum...polis durdurursa içerden hemen koltugun altından ledlerin parlaklıgını kısabiliyorum:D
Tam show car ayarında olmuş, ben çok beyendim animasyonları...
Şu an yeni bi yazılım yapıyorum.Yeni sistemde uzaktan kumandayla kapıları kilitledigimde veya kapıları açtıgımda
önce sol ön sis,arkasından ön sağ sis yancak ve ardından her ikisi de 3 defa üst üste çaktıktan sonra 15 saniye her ikiside yanık kalıp yavaş yavaş söncek.follow me denen özelligi kendimce degiştirdim yani.:)
dostum oldukca basarılı ellerine sağlık seri üretime gecersen haberimiziz olsun
İşte bu super olur hatta farı acılan arabalar için mesela s13 mesela mazdalar farları kalkıp inse falan super ayrıca sormak istedigim birsey var bizim 86 da
bir gurp led park halinde yanıyor
aynı ledler frene bastıgında daha guclu yanmaları gerekiyor yani parktayken ledlerin kısık yanması gerekiyor burda kledlerde önce bir drencmi koymak lazım yoksa bir devremi hazırlamak lazım teşekkurler:D