Cihan ne zamn honda si aldın haberim yok:D Eğer boyanacaksa bu renk kesin kez sarı olmalı..
Printable View
Cihan ne zamn honda si aldın haberim yok:D Eğer boyanacaksa bu renk kesin kez sarı olmalı..
mat beyaz veya mat siyah olursa çok güzel olur şahsi fikrim
http://img690.imageshack.us/img690/8726/grnt0080.jpg
bak buda eski aracım renk championship white. olurda beyaz yaparsan kesinlikle tavsiye ederim.
sarı ve tonları cok guzel duruyor bu aracta .....
Belkide kardeşim :) Üni bitti askerlik duruyor küllüm 5 ay :) Belki askerdeyken yatırabilrim ama elbet bigün satılacak makine ama emin ol sadece race spec değil içiyle duruşyla boyasıyla motoru ile kalitesi ile hiç ödün verilmicek.Yani hem istersen sıkı skıabileceğim hemde gezip dolaşabileceğim hemde içine oturduğunuzda of mis dedirticek bi araç yapıyorum.Derdim roll kalkış vs değil tam anlamıyla eksiksiz gidişiyle duruşuyla yürüyeniyle içiyle dışıyla bi alet olucak :icon_tup:
Bence siyah çok güzel değiştirmeyin derim :(
O renkler arabanın kalitesini öldürücektik kanımca.Race spec olmıcak araç öle olsa olaiblir ama bitirince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.Kalite 10 tane 1 olucak inşallah :)
Abi aldım walla benim aklımda hep vardı durumum oldu cebimdeki son kuruşa kadar verdim :) 106'da duruyor hem japon hem fransız kralı duruyor yani sorun yok :) :icon_tup: Renk bende sarı olsun diorum H'tan dolayı sarıya karşı sempatim var ki si a çok yakışıyor ama dediğim gibi İzmir'dekinin olması beni sıkı şekilde düşündürüyor :(
Abicim 106'da en uyuz olduğum renk :D Bitek ***** 106 vardı bal köpüğü arkasında bebek koltuğu specli ortamımızda tanınan bi abimizin biliosun o hoşuma giderdi onun haricinden dolayı o renge bi soğukluğum var kesinlikle :)
Bence yine muheteşem durucak abi
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1125245]Walla mat bende düşünürüm abi ama satarken millet ıvır zıvır derse kafasını sürterim kaputa :D Bi resmi varsa güzel olur :icon_tup:
Kardeşim konunun başında koyduğum rengin matından mı bahsediyorsun ? :)
Bu arada atlayıp gelin bi ara olum hep biz gelioruz :heyoo:
Cihanım 1 aya kadar geliriz söz:) buarada si alıcak kişi normal biri değilki si sever biri alıcak renginde önemini zevkli ve bu işten anlıyan biri olursa anlar aten ıvır zıvır salata yapana Sİ YOk:)
Araç komple boyanacak olduğundan dolayı boyamışken istediğim bi renk olsun diyorum.Parça olarak boyanıcak olsa değiştirmem zaten ama projemdeki düşüncemden dolayı kaporta boyaya tamamen girmek zorundayım ;)
Beyaz olursa kesinlikle bu renk zaten :) Ama özel bi renk olsun istiyorum göz çnünde pek olmayan ama sırıtmayan :) Biraz zor bi tercih yapıyorum ama güzel olucağı kanısındayım bu düşüncemin :) Bu arada araç gayet düzgünmüş maşallah
Aynen kesinlikle mat beyaz ve mat siyah gerek yok beyaz renk şuan bir moda fakat 1 sene sonra ne olur bilnmez si daha özel renkel gerekli mat füme gerçekten çok ttlı olucak
Walla yavrum ben o şekilde laga luga yapan bi manyağa 17.250 verdiği halde 106'yı vermedim.3 gün iş yerime cebinde parasıyla gitti geldi yinede satmadım arabama verdiğim değerden dolayı.Kimse kusura bakmasın bende aracı haşat edicek adama mal yok isterse 30 lira versin verirsem namerdim.
Zaten değerini bilecek biri isterse değerinin altında bile veririm.:icon_tup:
abi ben ALZ 42 plakalı aracın ıcını çok begenmiştim bılmem sen ne düşünürsün mükemmel ötesi fazla aşırı bişey maşallahı vardı yani :) ama daha boya seçiyorsun bi onu hallette gerisinede bakılır inş
Cihanım çak sen mat fümei güzel spoon ayna falan
Resmi var mı?Paylaşırsan sevinirm.Bende sade ama şık bişey yapıcam fakat kaliteyi yüksek tutucak bi sadelik olucak yani tam anlatamadım :)
Evet aynen katılıyorum.Ben Beyaz olarak PE'yi aldım 106'yı moda oldu denk geldi :) Ama si ı beyaz yapmıcam.Mode pekte derdim değil içime sinsin yeter ;)
Kardeşim parçaların bi çoğu hazır ;) Spoon aynalar farlar ekler coil vs vs biton parça hepside kaliteli ondan şüphem olmasın :)
Büyük ihtimal maviye kaçık ilk resimde koyduğum gibi bi renk olucak.Şu mat olayını tam kesemedim bi örnek olsada kafamda canlandırsam.Muştu'yu bekliorum :)
Hayırlı olsun kardeşim o konularda aynı kafadayız.Gerekirse 2 lira az olsun ama ADAM'a gitsin araç ben bunu bilir bunu sölerim.Kaç tane adam gibi 106 kaldıki tr'de hep çoluk çocuğun yada okul önüne takılıp çıstık çıkstık takılanlar yüzünden 106 kalmadı adam gibi.Değerini bilenler belli ediyor kendini araçlarından zaten ;)
106 da beyaz güzel duryo az olamsı güzel ama gerçekten si çok değerli bi araba 307 den sonra civic aldım bitanede si almak aklımda halen ve alırsam mat füme ve yerlerde bi si aracı olucak 15 sene sonra olsada yapıcam o sesin ve görüntünün tadını alıcam yavrum :)
bence kesinlikle mor , mor ege hiç görmemiştim ama harika duruyo...