Tşk.ler ilgin için :) Ama Sparcolarımızı aldık ;) Konuyu anlatırken yazmıştım :)
Abicim çok tşk.ler hayırlı olur inşallah :)
Printable View
konsolu hangi boyayla ve ne renge boyuycaksınız?
vinlex malzeme boyanması çok zor o yüzden soruyorum..
Beklerim kardeşim her daim yerin var :)
Hallettik o işi boyacımızla :) Malzemelerin resmi yukarda ;)
Daha öncede başka bir araçta çok güzel bir konsol uygulaması yaptık :) Yakında o araçta biter ve görüntülerle önünüze sericez :) Süper oldu inşallah bundada aynı kaliteyi yakalıcaz ;)
bende boyamayı düşündüm bir ara ama güvenemedim,,
siyah olsa rüya gibi olur eg'nin konsolu sir'lerin çoğu siyah konsola sahip ve süper duruyor.
merakla bekliyorum..
En son güncel resimlerimiz 1 , 3 , 7 , 11 ve 15. sayfalarda arkadaşlar ;)
arabayı nerde yapıyorsunuz?
bir ara uğramak isterim yanınıza..
http://xs.to/image-C304_4B69974C.jpg
Bu konsol da çok güzel bu şekilmi olacak yoksa boyaylamı yapacaksınız ?
45 yanakla cok aralık kalcak lastık camurluk arası aralıgı kapatmak ısterkende yere cok yakın olcak keşke 5o alsaydın dıcem zevk tabı
Walla aynı şekilde bu konsolu yaptırmak için döşemesiyle konsolu ile biza çok pahalıya mal olur ki bulamayızda bu şekilde bi konsol :D Onun için ben azımın suyunu siliyim yine bildiğimi okıyım :) Boya ile yapıcaz ama tabiki sade ve güzel dokunuşlarla değişkliklerde tamamlıyacağız :) :icon_tup:
Birazda Sparco koltuklarımızın rengine bakarak bi renk seçtik uyum açısından :icon_tup:
Walla üstündekiler 50 idi lastikleri ama bana çok büyük geldi yanaklar ama bakıcaz bakalım :) Ben bu şekilde uygun gördüm umarım güzel bir tercih yapmışımdır ama tutuşta 45 olması baya bi etkilicek bence :) Hem basıklıkla bi sorunumuz yok sağdan yavaş yavaş devam bilindik düz yol olmadıkça :D :icon_tup:
Mugen Ön Lip'imizde bugün ulaştı şimdi geldi :) Gayet şık.Hayırlı olsun
fotoğraf isteriz fotoğraf isteriz :bravo::bravo: