41 kere maşallah cihan.dehşet güzel olmuş.herşeyiyle 10 numara valla emeğine sağlık
Printable View
41 kere maşallah cihan.dehşet güzel olmuş.herşeyiyle 10 numara valla emeğine sağlık
Saolasın tşk.ler :)
Kanka sence o tampon düzgün mü duruyor? :D Güldürme beni tamponu ve lipi elimezle sadece orda öylesine dursunlar diye koyduk :D Tek vida bile yok üstlerinde ne açısı? :D :icon_tup:
Daha durun bi dükkandan çıkalım :) Tabiki yapılacak tadında ;)
Tşk.ler :)
Abi hiç çalışmadığım yerden sordun :D :D Bakarım yabancı forumlarda yazar belki abi ;)
Maşallah maşallah bitmiş halli fotolarını bekliyoruz sabırsızlıkla :)
maşaallah japonyadan fırlamış gibi :D iyi günlerde, kazasız belasız kullan takaşi:D:icon_tup:
ne biliyim ben taktınız sandım :hahaha:
Arac KOmple Bıttı Xenonları Tamponları Kaputu Herseyı Takıldı Bugun Ince Ayarları Yapılıp Dukkndan Cıkar Artık Sıra Geldı Plaka Yha:D
Masallah Kanka Allah NAzarlardan Saklasın Tek Kelımeyle Bomba Oldu :):)
Maşallah..Çook Çook güzel olmuş..Oldukça cezbedici..
Bunu daha da keyıflı hale getırense gece gunduz basında olup sızınde verdıgınız emek olmalı ;)
http://img222.imageshack.us/img222/8...4895e1n47l.jpg
Tabiki videoları gelir :) Daha bitmedi tabiki Cem (Stlegal) abimizle son bi map işimiz var ;)
Bebeğim Allah sizden razı olsun siz olmasanız ne bu kadar zsevkli olurdu ne bişey :) Ömer Sen Faruk Taşkın çok saolun kanka hepimizin emeği var :icon_tup:
Burak'la konuştum demin bugün hallediyoruz ruhsat ve plaka işlemlerini ;)
Yok be kanka :icon_tup:
Kesinlikle öyle tşk.ler :) Beğenmenize sevindim
harika duruyor bee masallah :) Allah nazardan saklasin
HAdı BAkalım Plakada HAzır Olursa Aksam Bı KEyıf GEzıntısıne Cıkarıs
Guvenlık Araclarıyla Bırlıkte :D :D :D
Allah razı olsun :) RED gibi güzel bi aracın zevkine güvendiğim sahibinden bu sözleri duymak çok sevindirici :icon_tup:
Onar bugün çekilecek abi ince ayarlarını yapıcaz ;)
Safety Car Rulezzz :D :icon_tup:
Salım cım Kankacım Bu Arabanın Sasesı Yere Degıyo Gıderken :D:D
Çok sıkı duruyor.. Maşallah :)