Peki kanka ama söliyim bokunu çıkardınız walla böyle olmuo yani :)
Her akşam takılıosunuz haberleriniz gelio çarşıda Zafira ile falan :)
Printable View
Peki kanka.Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla
maşallah güzel devam ediyor proje iyi günlerde kullan:)
Sabırsızlanıyorum..
Kanka gelinde istediğiniz yerde yaparız :D Sen sıkarsın makineyi biz Headersta kızartırız tavukları :D
Walla Cem ile Cihan abiye sora tadı damaklarında :D Baraja çıkarız yada bizim evin önüde güzel ordada yaparız kanka hiç farkmaz.İzmit mangal yapıcak 10 numara yerlerle dolu :) Topla takımı gel :D :icon_tup:
Allah yardımcınız olsun çok iyi gidiyor proje:icon_tup:
Amin çok tşk. ederim :) Herşey el emeğimiz alın terimiz dicem ama üşümekten terleyemioruz bile her akşam ordayım :) Saolun.
Bu arada demin geldi haber kapı çıtalarını ve fitilleride bulduk hiçbir eksiğimiz kalmadı Allah'a şükür.
Koltuklar Cai kule gergisi jantlar lastikler Coilover'ımız Camlarımız aynalarımız sinyallerimiz xenonlarımız stoplarımız tank cover pad'lerimiz bile vs vs vs vs herşeyimiz hazır :) Boyadan bi çıkalım sadece Art'a gidilip iç döşememiz kaplamalarımız yapılacak ondan sora brandalanıp havaları beklicez :) Kesinlikle çıkarmayı düşünmüyorum bu havalarda :) Havaların ısınmasını beklcem eve götürmek içinde :) Orda brandalarım yatar kapımızda :) O arada ses tesisatını yaparım biter inşallah :) Ses tesisatımızda öyle çokta aşırı olmıcak infinity ve jbl mid tiz güzel bir mono anfi ve JL Audio Sub yeter kaliteli düzgün içerde beni tatmin etsin o kadarda bitiririz :) Hem fazlası ağırlık :)
Çok sabırsızım çooooook :heyoo:
Hmmm eksik kaldı. :) En son işlemimiz Stlegal nickli Cem abimize gidilip Map yazılcak araca onu unuttuk :) He bide gitmeden 51 lik eksoz sistemi yapılacak onuda unuttuk :D
Daha unuttuğumuz neler çıkıcak kimbilir:beuj: :)
1000 hp lik yapsaydın konuya dahil ederlerdi cihan kardeşim...
masallah allah kolaylık versin
cihan bu konuyu takip ediyorum guzel bi arac aolacak umuyorum bol emek harcanan...
hayirlisi olsun sari bir jdm yakisir artik :)
çok güzel olacak kardeşim.
Allah utandırmasın, devamını bekliyoruz :)
Allah pişman etmesin umarım sıkıntısız istediğiniz şekle gelir.