kanka sen bu işlere yatkın adamsın senide bu tuning sektöründe görmek isteriz :) hatta ismide göki tuning olsun iyi ve güzel iş yaparsın kanka
Printable View
kanka sen bu işlere yatkın adamsın senide bu tuning sektöründe görmek isteriz :) hatta ismide göki tuning olsun iyi ve güzel iş yaparsın kanka
sizin yaptiklariniz takdir ediyorum motor modifiyesi ve iç konsol konusunda.Türkiye de 106 ya ilk bu isi siz yapiyorsunuz.basarilarinizin devami diler en kisa zamanda bitirmenizi dilerim...
kanka eline sağlık.alcantra kumaş gökinin yiyeceği halt değil yapabileceği kumaş buydu oda en iyisini yapmış zaten.:icon_tup:
Olmuş valla eline sağlık, bi an önce takta bari ön tarafa perde takmaya gerek kalmasın:D
cok guzel olmuş,başarılı...cok toz tutar gıbıme geldi..kolay sılınıp temızlenebılecek bı kumasmı?
kolay siliniyor ama ıslak bez ile değil, toz olayına gelince toz kapıyo ama öle ahım şahım zolugu yok.
ufak bi sarjlı supurge ısını gorur heralde :)
hll olsun laz.
maşallah kanka 10 numero ;)
Çok güzel olmuş Elinize sağlık . Seri üretime geçin bence :)
bally kurudu fazlalıkları kestim 03:35 bitti
http://i46.tinypic.com/21m6suv.jpg
Super oldu kardesim, ellerine saglık ;)
Gallardo mübarek :)
Ellerine sağlık kanka mükemmel olmuş..
Gayet başarılı bir çalışma yapmışsınız tebrikler. Güle güle kullanın
balici seni , ceke ceke tamamlamis :) cok guzel olmus masallah
Çok güzel olmuş eline sağlık. Konyaya yetişsin araba:)
ellerine sağlık göki çok güzel olmuş bitsede komplesini yürürken görsek :)
kolay gelsin allah emeğini boşa vermesin göki
eline sağlık on numara olmuş :)
Dun gece de dedim Alacantara yapicaktin 45x2 : 90 TL koymazdi sana .. Iscilik guzel, eline emegine saglik kanka ama hala diyorum Alacantara dige ..
Pazartesi beni ugurlamaya gel ataturk havalimanina soz bir metre karesinin parasini ben vericem lan :D
eline emeğine sağlık güzel olmuş ;)
vaaay emek kokuyor :)
Maşallah güzel olmuş :) Hava çıkış detaylarını napıcaksın? Yani boyıcak mısn o parçaları? Çok iyi olmuş son hali emeğine sağlık ;)
eline saglık gokı masallah cok guzel olmus
moruk cok fena olmus elıne saglık...
tebrik ediyorum iyi cesaret iyi işçilik helal olsun.güle güle kullan.
temizlemesi kolay malzeme aslında bende önceki araçlarımda arkaya yaptırdığım fiberglass ses sisteminin üzerini bununla kaplatmıştım hava kompresörü veya çok az nemli bir bezle hafif silsen temizleniyor.en büyük düşmanı sigara külü.yapıştımı çıkmıyor:D
Dr.106 güzel olmuş :)
Kabaran yerlere şırıngayla bali basarsın :)
Valla abi ellerine sağlık:)
Teşekkürler Arkadaşlar konsol çalışması sürüyor gösterge işleride bittiksen sonra daha bi şekil alır arabada üstünde güzel durucak inş.
aynen kolay temizleniyor hafif nenmli bez ile bastırmadan temizleniyor. doru diyon en büyük düşmanı sigara külü o yüzden konunun ilk basında arabada sigara içenin dedim :D:D:D
Abi göstergeye de el atsana:). Onlarda orijinal kalmasınlar:D.
kanka süper ;) sanada bu yakışır, pazar günü yakından görebilecekmiyz??